Gå til hovedindhold

Du følger et individuelt ugeprogram

Kort fortalt

Under indlæggelsen følger du dit eget individuelle ugeprogram.

Indholdet i ugeprogrammet afspejler det du, sammen med din kontaktperson, har besluttet at du skal arbejde med under din indlæggelse.

Dit ugeprogram er et skema, der for hver dag angiver, hvilke behandlinger og aktiviteter du skal deltage i, og hvilke øvrige aftaler, der er indgået.

Et samlet overblik

Du får dit ugeprogram udleveret for én uge ad gangen. Hver uge evaluerer du med din kontaktperson, og sammen afgør I, om der skal justeres i næste uges program.

Af ugeprogrammet fremgår tid og sted for din planlagte aftaler. Eksempler på dine aftaler er:

  • Fysisk træning - individuelt eller på hold
  • Deltagelse i gruppebaserede undervisningsforløb
  • Temafaste patientundervisninger
  • Samtaler ved Neurolog, Diætist, Psykolog, Socialrådgiver
  • Målsamtale, Uge-samtaler og Evalueringssamtale med kontaktperson 
  • Aktiviteter inde- og udendøre samt på værelset
  • Pauser, måltider, aftenarrangementer

Ugeprogrammet afspejler dine mål

Indholdet i ugeprogrammet afspejler dét, som du sammen med din kontaktperson har besluttet, at du skal arbejde med under din indlæggelse, hvilket også er formuleret i din målsætning.

 

Behov, mål og ugeprogram skal hænge sammen

Det er vigtigt, at de behandlinger, du deltager i, giver mening for dig, og at du er motiveret til at deltage i programmet.

Det kan ske, at du undervejs i dit forløb bliver i tvivl om, hvordan en behandling eller aktivitet i dit ugeprogram hænger sammen med dine behov, ønsker og mål. Hvis eller når det sker, er du altid velkommen til at spørge enten din kontaktperson eller den pågældende behandler ind til formålet med behandlingen/aktiviteten.