Gå til hovedindhold

Nyheder| Januar 2020

Nyheder: Januar 2020

Kære medlemmer

 

GODT NYTÅR

 

 

Håber I alle har nydt ferien og har hygget med familie og venner.

 

Vi glæder os til at se rigtig meget til jer - igen i år - hvor vi har mange spændende arrangementer på programmet. Vi fortsætter med et månedligt arrangement, men nu opdelt efter alder og mobilitet således at der er noget for alle medlemmer:

Årets første arrangement, Nytårskuren på Scandic, bød god mad og hyggeligt selskab.

 

Kommende arrangementer:

 

21. Februar: Bowlroom Bowling for de unge

Vi afholder Silkeborgs første event for de unge med sclerose. Det bliver en aften med Ballroom Bowling hos Bowl’n’Fun i Silkeborg. Tilmeld dig her.

 

16. Marts: Årsmøde

Kom og vær med til vores Årsmøde, hvor følgende er på valg:

  • Formands posten

Ulla Nørtoft - genopstiller

  • 2 bestyrelsesmedlemmer:

Karin Ulnits - genopstiller

Doris Andersen - genopstiller ikke

  • Desuden mangler vi et par suppleanter

  • Endnu en Ungekontakt

Desuden har vi brug for endnu en Ungekontakt, da Diana er kommet i Ungeudvalget. For at være Ungekontakt behøver man ikke sidde i bestyrelsen, men man skal selv have sclerose og være mellem 19-40 år gammel. Som Ungekontakt er du med til at skabe netværk for områdets unge og arrangere hyggelige og sjove aktiviteter kun for de unge under 41 år.

 

Så hvis du selv har - eller kender nogen der har - lyst til at have indflydelse på, hvad der skal ske i din lokalforening så hold dig endelig ikke tilbage. Vi har især brug for nogen med IT erfaring. Det kræves ikke at man har sclerose, men man skal være medlem af foreningen.

Kendskab til Google drive og Facebook er en fordel for at kunne udføre bestyrelsesarbejdet.

 

Årsmødet er gratis og der serveres en sandwich inden mødet går igang. Derfor er det vigtigt at tilmelde sig ved at klikke her.

 

 

Som noget helt nyt afsluttes Årsmødet med at der uddeles en Årets Frivillig Pris til en, der har gjort en ekstra indsats for lokalafdelingen i 2019. Kom med og se om det mon er dig. 

 

Slut April: Outdoor messe

 

I slut april afholder vi en Outdoor messe, hvor vi indbyder foreninger og private foretagender, som udbyder udendørs aktiviteter til handicappede, til at komme og fortælle om det de tilbyder. Så kom og hør hvilke muligheder du har for at få et mere aktivt udendørsliv her i Danmarks Outdoor Hovedstad.

 

16. Maj: Alle ka'no

Kanotur for alle.

Vi har med hjælp fra Handigear fra Ry fået arrangeret en helt unik dag, hvor du, som er fysisk udfordret, har mulighed for at komme på kanotur.

Tilmelding kommer senere.

 

 

Juni: Sommerfest

Sommerfest med grillmad og hygge. Dato følger senere.

 

Andet nyt

Vi arbejder på at dele og afholde arrangementer sammen med vores nabolokalafdelinger, så fremover vil vi kunne udbyde flere arrangementer, men hvor man skal køre efter dem. Dette kommer ikke til at have indflydelse på vores egne lokale aktiviteter, men giver os alle en bredere vifte af oplevelser vi kan deltage i fremover.

 

Et par opfordringer

Igen skal lyde en opfordring til børnefamilier om at komme med forslag til arrangementer som de vil deltage i.

 

Samt en opfordring til at hjælpe de medlemmer, der ikke modtager nyhedsbrevet, enten ved at videregive deres navn og e-mail til Diana eller - hvis de ikke har internet - printe nyhedsbrevet til dem eller fortæl dem at de kan bruge pc’erne på biblioteket.