Gå til hovedindhold

Gratis advokatbistand - få hjælp til dit testamente

Kort fortalt

Hvis du støtter kampen mod sclerose, dækker Scleroseforeningen i de fleste tilfælde alle udgifter til testamentet. Tag en gratis snak med en af vores advokater om din arv og hør mere om muligheden for at dele din formue med mennesker med sclerose.

Når du vælger at testamentere en del af din arv til Scleroseforeningen, giver vi et tilskud på op til 5.000 kr. inkl. moms til en advokat, der i de fleste tilfælde dækker alle udgifter. 

Det gælder også, hvis du allerede har et testamente, som du ønsker at revidere.

Vi vil altid råde dig til at spørge en advokat, når du skal skrive testamente. Advokaten hjælper dig med at lave testamentet, så din arv bliver fordelt præcis, som du ønsker efter arvelovens regler. 

I Scleroseforeningen har vi et samarbejde med ADVODAN. De har kontorer i 21 byer, og på deres hjemmeside kan du finde en lokal advokat, som kan hjælpe med dit testamente.

Klik her og find dit nærmeste ADVODAN advokatkontor

Derfor skal du tale med en advokat

Hos advokaten vil du blive stillet en lang række spørgsmål. De sikrer, at du får overvejet og taget stilling til en masse ting, som du måske ikke selv har overvejet – som:

  • Er du gift, samlevende eller single, og har du fælles børn eller særbørn?
  • Hvad skal der ske med din pension og livsforsikring den dag, du går bort?
  • Skal arven til dine børn ikke kunne deles med deres ægtefælle, hvis de en dag bliver skilt?

Når advokaten stiller alle de spørgsmål, gør hun det for at sikre sig, at testamentet tager højde for den nuværende familiesituation. Samtidig foregriber hun de mulige fremtidige ændringer i familien, som kan have indflydelse på, hvordan arven bliver fordelt, når den tid kommer.

Derfor anbefaler vi i Scleroseforeningen altid mennesker, der overvejer at skrive testamente, at søge råd hos en advokat.

Har du et spørgsmål?

Vores testamenteansvarlige Susanne Boel kender svarene på alle de oftest stillede spørgsmål om arv og testamente. Ring til hende nu på tlf. 24 99 10 11 – eller kig efter svar i vores FAQ om arv og testamente.