Gå til hovedindhold
TemaArbejdsgiverSe hele temaet

Bliv samarbejdspartner

Kort fortalt

Vil du være med i kampen mod sclerose? Så bliv samarbejdspartner med os!

Det vigtigste for os er, at vi indgår i et samarbejde, der opnår synergier for begge parter. Som samarbejdspartner kan du bruge os som en sparringspartner, eller vi kan gå i tæt dialog for at finder de helt rigtige samarbejde. 

Hvorfor blive samarbejdspartner

 • Igennem vores samarbejde er du med til at sikre forskning og nye behandlingsmuligheder. Og til at give mennesker med sclerose gratis adgang til psykologer og socialrådgivere.
   
 • Vi fortæller om vores samarbejde i vores medlemsblad, som bliver sendt til vores 60.000 medlemmer fire gange om året.
   
 • Deltager du i et af vores events, kampagner eller noget helt tredje, der støtter op om sclerosesagen, giver det mulighed for et endnu bredere samarbejde!
   
 • Støtte til Scleroseforeningen er fradragsberettiget. Læs mere om fradragsreglerne her.

Her er nogle eksempler på samarbejde - og vi vil gerne have dig med! 

 • Produktsamarbejder: Salg af kys-kager og kys- læbepomader til fordel for forskning i sclerose, er bare to muligheder. Ønsker du et lignende samarbejde? Så finder vi sammen en løsning, der passer til dig. 
   
 • Deltagelse i Cykelnerven: Det er Danmarks hårdeste velgørenhedsevent, hvor du, dine kollegaer eller netværk cykler de tre hårdeste bjergetaper i Tour de France. Det er en oplevelse, der i den grad styrker samarbejdet mellem ansatte og/eller leverandører. 
   
 • Deltagelse i MS Challenge: Cykel eller løb for en verden uden sclerose. Deltagelsen er gratis, og det er en fysisk udfordring udover det sædvanlige. Det er et godt alternativ til den mere traditionelle teambuilding.
 • Produktsponsorater: Som produktsponsor kan du støtte os med vigtige ressourcer.

Vi vil dig - og vi kan sammen finde det helt rigtige samarbejde, hvis du vil en hamrende vigtig sag. 

Ønsker du at høre mere

Kontakt:
Niels Fibæk Bertel på telefon 51 89 26 09 eller nfi@scleroseforeningen.dk