Gå til hovedindhold

Hvem er sponsorer på Rap om Kap

Kort fortalt

Vi kan ikke arrangere Rap om Kap uden vores sponsorer og samarbejdspartnere. Du kan nedenfor se, hvem der støtter op om Rap om Kap på landsplan.

rema1000 logo

REMA 1000 er én af Danmarks hurtigst voksende discountsuccesser. Vi har et bredt sortiment med masser af kendte mærker samt gode hverdagsvarer med REMA 1000s eget mærke. Alt sammen til lave discountpriser. REMA 1000 har gennem flere år bl.a. engageret sig i kampen mod madspild, vi satser meget på økologi og bæredygtighed, vi støtter en lang række sportsarrangementer for børn og unge og er bidragydere til organisationer som f.eks. Kræftens Bekæmpelse, Røde Kors og Scleroseforeningen. Læs mere på www.rema1000.dk

Hjemis logo

Hjem-IS Danmark A/S er en danskejet virksomhed, som har eksisteret siden 1976. Vi har omkring 100 biler, der servicerer hele landet både sommer og vinter. På vores Hjem-IS biler sælger vi lækre flødeis, Frisko produkter, limonadeis, is uden tilsat laktose- og glutenfri is. Derudover har vi lækre stenovnsbagte pizzaer samt de lækreste madbrød og foccaciaer med fyld. Se vores hjemmeside og bliv inspireret.

Scleroseforeningen anbefaler Scandic som samarbejdspartner.

Scandic er Nordens største hotelkæde med et netværk af 280 hoteller, hvoraf du finder 25 hoteller fordelt over hele Danmark.

Scandic tilbyder både overnatninger samt møde- og konferencefaciliteter - uanset hvad du har brug for, står Scandic klar til at hjælpe med planlægningen.

Find det hotel, der passer dig bedst og book på scandichotels.dk/hoteller