Gå til hovedindhold

Sådan tilmelder du dig som indsamler

Kort fortalt

Det let at gøre en forskel som indsamler. Det første du skal gøre, er at vælge en god rute, så sørger vi for at indsamlingsbøtten, og alt, du ellers skal bruge, bliver sendt til dig med posten.

Bliv klogere på hvordan du tilmelder dig her på siden.

1. Vælg en god rute

Det første, du skal gøre, er at vælge en god rute i det område, du gerne vil gå. 

Find din rute og tilmeld dig her

Du kan også stå foran et supermarked fremfor at gå en rute. Når du tilmelder dig, skal du blot sørge for at vælge en rute, som er markeret med en mørkegrøn knappenål. Det er nemlig de ruter, hvor du vil stå foran en butik.

Find en god rute, som passer til dig

 

2. Du modtager din bøtte med posten

Vi sørger for, at både din indsamlingsbøtte og et print af din rute bliver sendt direkte til din postkasse, så du på indsamlingsdagen har alt det, du skal bruge. 

Du må gerne vælge 2 bøtter, hvis du f.eks. har to børn, der gerne vil gå med hver sin indsamlingsbøtte.

Tilmeld dig nu og få din bøtte sendt med posten

 

3. Gå din rute 11. september

Scleroseindsamlingen er søndag den 11. september 2022. Du må samle ind på din rute denne dag mellem kl. 10.00-16.00. En rute tager typisk mellem 2-3 timer. 

Hvis du ikke har mulighed for at gå hele ruten, så skal du bare tage så meget af ruten, som du kan. Hellere en kort rute end ingen rute.

 

4. Aflevér bøtten til din indsamlingsleder

Når indsamlingen er færdig, skal du mødes med din lokale indsamlingsleder, der glæder sig til at tage imod dig og tælle pengene i din indsamlingsbøtte. 

Når du tilmelder dig, vil du modtage en mail med login til din indsamlingsside, hvor du b.la. kan finde kontaktoplysningerne på din indsamlingsleder og adressen på dit indsamlingssted. 

Find din rute

Tilmeld dig som indsamler