Gå til hovedindhold

Scleroseindsamlingen 2023

Kort fortalt

Søndag den 10. september 2023 samler vi igen ind for en verden uden sclerose ved vores landsdækkende indsamling. 

Sidste indsamling samlede vi hele 5,6 millioner ind til forskning i sclerose. Og du kan allerede nu melde dig som indsamler og være med til at kæmpe for en verden uden sclerose og for en bedre hverdag for alle med sclerose tæt inde på livet.

Hver en indsamler på gaden giver større håb for en verden uden sclerose. 

Hvordan kan jeg være med?

  • Som indsamler samler du ind fra dør til dør på en rute i et område, du selv ønsker. Du modtager din indsamlingsbøtte og andet indsamlingsmateriale med posten. Når du er færdig med din rute, afleverer du din indsamlingsbøtte med penge til en lokal indsamlingsleder, som tæller dine indsamlede penge op. 

    Find en god rute og tilmeld dig som indsamler
     
  • Som indsamlingsleder er du primært ansvarlig for at skaffe indsamlere i dit lokalområde op til indsamlingen. På indsamlingsdagen er du 'vært' på indsamlingsstedet og er med til at give dine indsamlere en varm og festlig modtagelse, når de løbende kommer retur fra deres indsamlingsruter. Du er samtidig ansvarlig for at optælle det indsamlede beløb fra hver indsamler, udfylde et diplom og til sidst sørge for, at pengene fra indsamlingsbøtterne bliver leveret til Scleroseforeningens sekretariat.

    Her kan du læse mere om, hvilke opgaver du skal hjælpe til med som indsamlingsleder. Du er også meget velkommen til at ringe til os på 36 46 36 46 for at høre mere om opgaven. 
Sixten samler ind for sin far

Scleroseindsamlingen gennem årene

I 2016 og 2017 afholdte vi indsamlingen sammen med Gigtforeningen, hvor vi samlede ind til forskning i både gigt og sclerose. I 2018 gik vi solo og afholdte Scleroseindsamlingen selv i tre af landets regioner med stor succes. I 2019 gjorde vi det igen - denne gang gik vi landsdækkende og samlede ind i alle fem regioner med et flot indsamlingsresultat på 5,7 millioner. 

Scleroseindsamlingen er båret af frivillige over hele landet, og den har gennem årene vist sig at være en unik chance for, at vi kan samle rigtig mange penge ind til en verden uden sclerose. 

Det er dog kun takket være det frivillige engagement, at indsamlingen kan lykkes. Den lykkes kun, fordi vi står sammen. Sammen for en verden uden sclerose.

Find din rute

Tilmeld dig som indsamler