Gå til hovedindhold

En sang om at være ung med Sclerose

Mit navn er Tenna, og jeg har selv sclerose på 16. år. Normalt er jeg indsamlingsleder m.m. ved foreningens indsamlinger.

Dette vedrører en idé/projekt, som er opstået og som gerne skulle sættes i gang her i foråret 2021. Ideen fik jeg, da en pige på kun 11 år, jeg kender, fik konstateret sclerose sidste år. Dette gav mig inspiration til dette projekt. Og da min mand og hele vores omgangskreds er musikere, var der ikke langt fra tanke til handling.

Så, her kommer det. Jeg/vi vil lave en sang, hvor i bidrager til teksten. Tekstforfattere, musikere, sanger og producer med studio er klar. Tanken er, at, hvis du har lyst, kan du sende en linje, en tanke eller en følelse til mig på skrift. Du skal ikke tænke over formuleringen. Det vigtigste er, at  jeres tanker/følelser kommer med og bliver sagt højt.

Meningen er, at sangen skal lægges på eks. Facebook og instagram og så stille og roligt blive hørt igen og igen og forhåbentligt generere nogle penge til scleroseforeningen.

Grunden til, at vi ikke bruger eks. Spotify er, at der ikke er noget økonomi i det i forhold til foreningen.

Hvis du har lyst, må du også meget gerne sende mig et billede enten af dig selv, dit evt. hjælpemiddel, et sted eller en genstand, som har betydning for dig i dit liv med sclerosen. Disse billeder vil vi sætte sammen og køre som et diasshow, som en slags musikvideo til sangen.

Det er selvfølgelig frivilligt, om du også vil sende et billede af det foreslåede. Vores formål er at gøre mere opmærksom på vores, for nogen, usynlige sygdom, få samlet penge ind til foreningen samt få sagt nogle af de svære ting højt.

Jeg håber nogen af jer vil bidrage til dette projekt. Jeg ved det bliver lidt presset men, jeg skulle gerne modtage ting fra jer senest d. februar 2021.

I kan maile eller sms til mig på: ulnaris1@gmail.com og tlf. 26 11 11 97.

Find mig også gerne på facebook.

Mange hilsner fra Tenna Modin Hansen