Gå til hovedindhold

Studentermedhjælper til kommunikation og SoMe

Kort fortalt

Er du initiativrig, og kan du arbejde struktureret? Har du også mindst to år tilbage af dit studie? Og elsker du kommunikation på sociale og digitale kanaler? Så skal du sende os din ansøgning straks!

I Scleroseforeningen arbejder vi for en verden uden sclerose. Det betyder blandt andet, at vi støtter mennesker med sclerose til det bedst mulige liv med sygdommen, og vi fundraiser for at sikre penge til forskning i sclerose.

En vigtig del af det arbejde består bl.a. af målgrupperettet kommunikation til medlemmer og vores faste støtter. Det store arbejde kan vi ikke klare alene. Derfor står vi lige nu og mangler dig, som har mindst to år tilbage af dit studie, og som kan arbejde 10 timer om ugen.

Du er vant til at arbejde struktureret og disciplineret, og du kan lide at få ansvaret for egne opgaver. Du må gerne være i gang med et studie indenfor kommunikation eller journalistik. Det er vigtigt, at du kan lide at kommunikere på de sociale medier, for det er en stor del af jobbet. Vi håber også, at du har erfaring med at skrive tekster til forskellige medier og platforme – og hvis ikke, så lærer du det hurtigt!

Dine opgaver vil blandt andet være:

  •       Community management på Facebook og Instagram
  •       Oprette nyhedsbreve i Apsis
  •       Producere indhold, fx små cases og grafik og andet content til vores kanaler
  •      Forefaldende opgaver, fx oprettelse af webindhold, upload af billeder etc. til vores hjemmeside.

Må vi være dine nye kolleger?

Du vil høre hjemme hos os i Kommunikationsafdelingen. Vi har ansvaret for vores SoMe-kanaler, vores segmenterede magasin, indholdet på vores hjemmeside og vores nye, online livsstilsunivers. Vi håndterer også alle presseaktiviteter og sikrer omtale af de mange events internt og eksternt.

Vores team består af et par journalister, en journalistpraktikant, en redaktør, to kommunikationskonsulenter, en presserådgiver, tre studentermedhjælpere og vores kommunikationschef. Vi kan i perioder have travlt, men der er altid plads til spørgsmål, grin og fredagsøl.

Hvornår kan du starte?

Vi søger efter en studentermedhjælper med start hurtigst muligt.

Send hurtigst muligt din ansøgning og CV til job@scleroseforeningen.dk. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at skrive til redaktør Lea Pagh på lpa@scleroseforeningen.dk eller ringe på tlf. 21 30 93 01.

Ansøgningsfristen er fredag d. 7. maj 2020. Vi holder løbende samtaler og ansætter så snart, vi har fundet den rette kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig!