Gå til hovedindhold

Vælg selv dit medlemsblad – eller lad os

Kort fortalt

Scleroseforeningen udgiver fra januar 2019 medlemsbladet i fire forskellige versioner. Her kan du læse, hvem der modtager hvilke blade.

Du kan altid selv bestemme, hvilket af Scleroseforeningens fire blade, du vil modtage. (Læs beskrivelser af alle fire blade HER... ) Hvis du ønsker et andet blad, end det du får i øjeblikket, ringer du til vores Serviceafdeling på 36 46 36 46. Så hjælper de dig med at registrere dit valg i vores medlemssystem. Du kan fange dem mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-14.

Hvis du intet gør, vælger vi automatisk et blad til dig ud fra følgende kriterier: 

  1. Hvis vi har registret i vores medlemssystem, at du har sclerose, indplacerer vi dig efter din diagnose- eller indmeldelsesdato. Har du haft diagnosen i mere end 20 år, vil du modtage bladet ”Mit liv med sclerose”.
  2. Medlemmer, som har sclerose, men har haft diagnosen i mindre end 20 år, sætter vi automatisk til at modtage bladet ”Lev med sclerose”.
  3. Har vi registeret oplysninger om, at du er pårørende til et menneske med sclerose, vil du automatisk få bladet ”Tæt på sclerose” til pårørende. 
  4. Er du i vores medlemssystem registret til ikke at have sclerose, vil du fremover få bladet til støttemedlemmer. Det hedder ”Sammen mod sclerose”.

Hvis man i sin husstand har et familiemedlemsskab, vil man fremover modtage både et eksemplar af ”Tæt på sclerose” og enten ”Mit liv med sclerose” eller ”Lev med sclerose”.

Lige meget, hvilket blad du vælger, vil du fortsat modtage et fysisk blad fire gange om året.

Du vil altid kunne læse alle foreningens medlemsblade online HER.