Gå til hovedindhold

Frivillig til event og indsamling

Kort fortalt

Indsamling af midler til sclerosesagen kan ikke ske uden frivillige ildsjæle. Som frivillig på Scleroseforeningens events er du med til at sikre, at vi hvert år kan sende penge afsted til den vigtige forskning i sclerose, som er vores stærkeste våben i kampen mod sygdommen.

Vær med til at skaffe penge til forskning

Som frivillig til events og indsamling bliver du en vigtig brik i det stærke, sociale fællesskab, som opstår, når vi knokler og har det sjovt side om side med at indsamle midler til sclerosesagen. Om du har tid til at spille en større rolle eller helst vil hjælpe i ny og næ er helt op til dig. Vi har brug for hver en time, du kan undvære, i kampen mod sclerose!

Har du en god idé?

Har du en idé til, hvordan du kan samle ind til sclerosesagen, men passer den ikke ind i de større kampagner? Gennem årene har folk samlet ind på mange sjove og kreative måder. Nogle har svømmet langt, mens andre har hæklet, givet koncert, solgt kage, udloddet tjenester – ja, mulighederne er uendelige. Kontakt os, så vi kan ringe dig op for en snak om din idé, og hvordan vi kan støtte dig i at samle penge ind til forskning.

Vil du høre mere?

I Scleroseforeningen har vi gjort det nemt at være frivillig, og du kan engagere dig på den måde, der passer dig bedst. Kontakt os, og hør om alle mulighederne. 

Se også