Gå til hovedindhold

BørneCamp 2023 i uge 26

Kort fortalt

Scleroseforeningen tilbyder Børnecamp i Dronningens Ferieby for børn mellem 11 og 14 år. Det bliver fem dage med leg og sjove aktiviteter og med fokus på at vokse op i en familie med sclerose og de udfordringer, der kan følge heraf.

Foto: Mikkel Weje

Vi skal ud i naturen, indtage skov og strand, lave mad over bål. Og mon ikke der skal bades, findes en skat, spilles bold og laves noget kreativt? 

Der arrangeres desuden mindre grupper, hvor der er mulighed for at møde andre børn i samme situation, og vi vil sammen snakke om de udfordringer man kan opleve.

Det er vigtigt, at du selv har et ønske om at deltage og er indstillet på at være aktiv under hele opholdet.

Hvornår:           

Uge 26 fra mandag d. 26. juni til fredag den 30. juni 2023

Antal og alder:       

30 børn mellem 11 og 14 år.

Overnatning:   

Du skal bo i et feriebyens feriehuse med 3-4 andre børn og en voksen. Du kommer til at dele værelse med andre børn. Se hvor du skal bo her.

Mad:                 

Mad og drikke er inkluderet i opholdet.

Krav:                 

Det er et kriterium, at en af dine forældre har sclerose og har et husstands medlemskab i Scleroseforeningen. Derudover skal du kunne undvære dine forældre i 5 dage. Du skal være klar på fastlagte aktiviteter hver dag og kunne indgå i et fællesskab med 29 andre børn på din egen alder.

Transport:         

Der bliver opsamling i bus fra Fredericia - Grenaa og fra Valby til Grenaa (sejler fra Odden). Der vil blive arrangeret opsamling op gennem Jylland, og på Sjælland har vi opsamling i Ringsted. Steder og tidspunkter kommer senere.

Pris:                  

Scleroseforeningen betaler opholdet for dig. Lommepenge til slik og guf er for egen regning.

Ansøgning:

Fristen er søndag den 21. maj 2023. Vi modtager ikke flere ansøgninger.

Ansøgere, der ikke tidligere har været afsted på Børnecamp, vil blive prioriteret.