Gå til hovedindhold

Camp Træning 2023 den 1.-3. september 2023

Kort fortalt

Camp Træning er en weekend for ALLE, hvor vi vil tilbyde dig aktiviteter for både krop og sind. Det er Sclerosehospitalerne, som har sammensat en hel fantastisk weekend, hvor du får brugt alle dine sanser. Dine undervisere på Camp træning er Mette Sørensen og Marianne Borne, som begge er fysioterapeuter.

Du kan mere, end du selv tror!

Camp Træning bliver en​ weekend med fart på og fede udfordringer, der vil flytte dine grænser og ændre dit syn på, hvad du tror, du kan.

Camp Træning er for dig, der drømmer om bedre fysisk form. Måske er du allerede i gang med træning, men mangler inspiration til at komme videre. Eller måske synes du, det er svært at komme i gang og mangler motivation og redskaber, der kan få dig af sted.

Dato

Den 1.-3. september 2023

Pris

575 kr. pr. person. Det er din egen betaling for hele weekenden med ophold og måltider.

Indkvartering

Du skal overnatte i hyggeligt hus, som du deler med en anden person. I bor altså to sammen i et hus.
Hvert hus har et fuldt udstyret køkken i kombination med opholdsstue, entre med vaskemaskine og tørretumbler og to badeværelser. Husene er udstyret med TV og Wi-Fi samt brændeovn og en lille terrasse.
Fra tidligere erfaringer ved vi, at det kan være rart at medbringe lidt te, kaffe, drikkevarer, snacks, og hvad du ellers kan have lyst til. Bemærk dog, at det kun er tilladt at medbringe egne drikkevarer i husene – ikke i fælleslokalerne.

Læs mere om husene her: www.dronningensferieby.dk/institutioner-grupper/feriehuse-grupper

Linnedpakke

Der er inkluderet en linnedpakke i deltagerprisen. En linnedpakke består af sengelinned og 2 håndklæder.

Måltider

Med i din pris er inkluderet aftensmad fredag, morgenmad, frokost og middag lørdag samt morgenmad og frokost søndag. Det er muligt at købe drikkevarer (sodavand, øl og vin) i løbet af weekenden til fornuftige priser.

Transport

Efter ansøgningsfristen udsender vi en deltager oversigt. Så håber vi, at I sammen på kryds og tværs kan koordinere fælles transport. Hvis du kommer med offentlig transport, går der en bus fra Grenaa station, som ligger ca. 4 km fra Dronningens Ferieby.

Ansøgning/VENTELISTE

Man starter med at komme på VENTELISTE, og efter ansøgningsfristen den 24. juli., får du besked om du er kommet med.

Der 30 pladser. Du skal være medlem af Scleroseforeningen og have sclerose.

Ansøg her

 

Ved din ansøgning skal du oplyse alder og funktionsniveau, så trænerne ved, hvilket niveau du deltager på.

OBS!

Træningsaktiviteterne forgår både inde og ude. Du skal derfor medbring måtte/liggeunderlag og et tæppe. Det skal bruges til afspænding, yoga og mediyoga. Husk også vanddunk og overtøj, der passer til vejret. Ved alle aktiviteter skiftes der mellem moderat og let intensitet, så der er pauser nok til at alle kan være med til det meste.

Spørgsmål og svar

Har du spørgsmål til Camp Træning, så skriv til info@scleroseforeningen.dk

Adresse

Dronningens Ferieby 1
8500 Grenå
www.dronningensferieby.dk