Gå til hovedindhold

For dig som har mod på at rejse

Kort fortalt

Scleroseforeningen arrangerer hvert år ferier, hvor vi sikrer at der er hjælpere og stederne vi besøger har god tilgængelighed.

Rejserne er kun for medlemmer med sclerose og deres pårørende.

Hvem er rejserne for?

  • Scleroseforeningens rejser er for medlemmer med sclerose, der har mod på ferielivet, men har brug for hjælpende hænder, hjælpemidler og gode adgangsforhold.
  • Rejserne er grupperejser med vægt på fællesskabet. Men der er selvfølgelig rig lejlighed til at være sig selv undervejs.
  • Foreningen stiller med en dygtig hjælperstab, men du kan også have en rask pårørende eller privat hjælper med på rejsen. 

Rejserne er grupperejser med vægt på fællesskabet. Men der er selvfølgelig rig lejlighed til at være sig selv undervejs.
 

Hjælp på rejsen

Vi stiller med en hjælperstab, men du er også velkommen til at have en rask pårørende eller privat hjælper med på rejsen.
 

Egenbetaling

Rejserne har egenbetaling, men Scleroseforeningen støtter ved at arrangere rejsen og sørge for, at der er en dygtig hjælperstab med.
 

Rejserne er kun for medlemmer

Vores rejser er for medlemmer med sclerose og pårørende, som ikke kan ikke rejse på ferie selv. I har mod på ferielivet, men behøver hjælpende hænder, hjælpemidler og gode adgangsforhold.
 

Vi rejser i Danmark

Turen går til Dronnings Ferieby som ligger i Grenaa. Det er tæt på vandet, og det er en af de meste tilgængelige feriecentre i Danmark.