Gå til hovedindhold

Kost

Kort fortalt

Kendis kokken Umahro Cadogan kommer forbi og sætter fokus på sund, nem og indbydende mad.  
 

v/ Umahro Cadogan  |  Madlavnings- og sundhedsekspert

v/ Christina Thorvøe Andersen  |  Klinisk diætist og køkkenleder på Sclerosehospitalerne

Scleroseforeningen annoncerer snart en række kostråd til mennesker med sclerose, der kan inspirere til sunde kostvalg. Anbefalingerne tager udgangspunkt i forskningsbaseret viden om sund kost og sclerose og har fokus på de fødevarer, du med fordel kan spise mere af – og det handler dette møde om. Kost kan ikke helbrede sclerose, men studier peger på, at en sund og varieret kost i særlig grad kan give energi og livskvalitet til mennesker med sclerose.  

Derfor vil månedens møde om kost inspirere til sund madlavning, og sammen med Umahro bliver der lavet lækre retter, der tager udgangspunkt i de specifikke kostråd for mennesker med sclerose.  

Vi får derudover besøg af Christina Thorvøe Andersen, der er klinisk diætist og køkkenleder på Sclerosehospitalerne. Hun vil fortælle meget mere om vigtigheden af sund kost for mennesker med sclerose.  

Vi håber, du vil med til en spændende aften med en masse lækker madlavning. 

Tid: Onsdag den 12. maj kl. 19.00 - 21.00

Sted: Online

Tilmeld dig her