Gå til hovedindhold

Online foredrag | Mental sundhed

Kort fortalt

Lær at træne din mentale sundhed
- et virtuelt foredrag om Mindfulness - hvor du selv er med v/Signe Gro Kristensen, MS sygeplejerske, Yoga og mindfulness lærer samt TRE provider

Trænger du til at slå autopiloten fra og være til stede i nuet? Så deltag i årets sidste online medlemsmøde, hvor du kan opleve, hvad det vil sige at nyde øjeblikket.

  

Aftenens mindfulness består af tre dele. Yoga, meditation og body-scan. Du prøver yoga i første del. Yogaen kommer til at foregå på en stol, hvor der også vil være fokus på vejrtrækningen. Anden del vil være en liggende yoga, som afsluttes med tredje del, en body-scan på 10-12 minutter.

Mindfulness kan du træne hele livet. Mindfulness er et redskab til at træne mental sundhed, nærvær til dig selv og til det liv, som du lever. Det kan hjælpe dig med at kunne skabe ro og balance samt mestre at leve med en kronisk sygdom.

Mindfulness har videnskabelig dokumentation for, at det kan styrke mental sundhed, give større livskvalitet og være med til at reducere symptomer på smerte, stress, angst og depression.

 

Tid og tilmelding

Onsdag den 8. december 2021 kl. 19-21

Sted: Online

Tilmeld dig her