Gå til hovedindhold

Scleroseforeningens camps

Kort fortalt

Vil du gerne udfordre dig selv og samtidig møde andre mennesker, som også har sclerose tæt inde på livet? Så læs med her og find en camp, der passer til dig og dit behov!

Et af Scleroseforeningens fantastiske medlemstilbud er, at vi tilbyder camps til dig, der gerne vil møde andre mennesker, som også har sclerose tæt inde på livet. På alle camps er der indlagt tid til at udveksle erfaringer om en hverdag med sclerose, både som menneske med sclerose og som pårørende. Vores camps varer ofte en weekend, der er økonomisk støttet af Scleroseforeningen og er, i samarbejde med ansatte i foreningen, arrangeret af kompetente frivillige, der har en nær relation til sclerose.

  Aktuelle camps

 • Camp Outdoor

  Camp Outdoor er for dig, der trodser livet med sclerose og ikke er bange for udfordringer med at være aktiv i naturen i et Outdoor-race, hvor der er chancer for mudder og vand i skoene og røg fra bålet i håret.

 • Camp Personlig Udvikling

  Hvordan kan jeg leve et godt liv, selvom det nogle gange er lidt op ad bakke? Og hvordan kan jeg finde energi og glæde i hverdagen?

  Det er spørgsmål, som Camp Personlig Udvikling blandt andet tager op hvert år gennem forskellige aktiviteter og foredrag. Målet er ikke, at du skal tage hjem fra campen med en fiks og færdig opskrift på ’det gode liv’, for den findes ikke. Men du vil helt sikkert opleve, at du har flere redskaber i værktøjskassen, end da du kom.

 • Camp Pårørende

  Camp Pårørende er en weekend for dig, som er ægtefælle eller kæreste med en som har sclerose. Du skal bare være medlem af Scleroseforeningen.

 • Camp Træning

  Camp Træning er en weekend for alle, hvor vi vil tilbyde dig aktiviteter for både krop og sind. Det er Sclerosehospitalerne, som har sammensat en hel fantastisk weekend, hvor du får brugt alle dine sanser. Dine undervisere på Camp træning er Jane Honoré og Marianne Borne, som begge er fysioterapeuter.

 • BørneCamp

  Scleroseforeningen tilbyder BørneCamp i Dronningens Ferieby for børn mellem 11 og 14 år. Det bliver fem dage med leg og sjove aktiviteter og med fokus på at vokse op i en familie med sclerose og de udfordringer, der kan følge heraf.

Arrangørgrupperne bag vores camps

De fem forskellige grupper, der arrangerer camps, nedsættes for et år af gangen og sammensættes blandt de interesserede frivillige, der har noget at byde ind med i forhold til de fem camptemaer.
Det tilstræbes, at der er en vis kontinuitet i temaerne, men at der sker en løbende udskiftning eller tilføjelse til arrangørgrupperne, så vi sikrer, at vores camps ikke er ens fra år til år.
Årets camps evalueres i slutningen af hvert år, hvor der også bliver truffet beslutninger om næste års camps, og hvem der skal sidde i arrangørgrupperne.

Har du nye idéer til camps?

Vi er altid åbne for nye ideer, så hvis du har en ide til afvikling af en af de fem camps, så hører vi gerne fra dig. Det gælder også, hvis du kunne tænke dig at være en del af en af arrangørgrupperne til næste års camps. Der er deadline for næste års arrangørgrupper i oktober måned, så hvis det kunne være noget for dig, så send gerne en mail til info@scleroseforeningen.dk.