Gå til hovedindhold

Deltag i online gruppeforløb ”Ny med sclerose”

Kort fortalt

Mulighed for at møde andre i sammen situation

Scleroseforeningen tilbyder i løbet af 2023 en række onlineforløb for medlemmer, der har fået en MS-diagnose indenfor de sidste 2 år.

Formålet med online forløbet er at give dig, der er ny med sclerose, en mulighed for at møde andre i samme livssituation.

 

Ny med sclerose

For hvert møde vil der være et tema, og der vil blive mulighed for at dele nogle af alle de spørgsmål, overvejelser og bekymringer, som typisk opstår, når man får stillet en alvorlig diagnose som sclerose.

Temaerne kan være fysiske symptomer, følelsesmæssige reaktioner, arbejdssituation, medicin, andres reaktioner på sygdommen og mentale strategier til at leve med sygdommen.

Tilmelding til online gruppe

Der kan være op til seks deltagere i en gruppe, og alle forløbene ledes af en af Scleroseforeningens psykologer, som har specialviden om sclerose.

Gruppeforløbet strækker sig over fire gange á 1½ time med 14 dages mellemrum.

Når du har tilmeldt dig, vil du blive kontaktet af den psykolog, som har gruppen, der vil tage en kort samtale med dig om forløbet. Psykologen sammensætter derefter gruppen.

Hvis der er for mange tilmeldte til en gruppe, vil du muligvis skulle vente til næste hold eller blive tilbudt individuelle samtaler.

Du kan tilmelde dig en af online grupperne på https://sclerose.nemtilmeld.dk/