Gå til hovedindhold

Deltag i online gruppeforløb ”Ny med sclerose”

Kort fortalt

Mulighed for at møde andre i sammen situation

Scleroseforeningen tilbyder i løbet af 2022 en række onlineforløb for medlemmer, der har fået en MS-diagnose indenfor de sidste 2 år.

Formålet med online forløbet er at give dig, der er ny med sclerose, en mulighed for at møde andre i samme livssituation.

 

Ny med sclerose

Der vil gennem online forløbet være nogle temaer på ved hvert møde, og der vil blive rum til at dele nogle af alle de spørgsmål, overvejelser og bekymringer som typisk opstår, når man får stillet en alvorlig diagnose som sclerose.

Nogle af temaerne vil være fysiske symptomer, følelsesmæssige reaktioner, arbejdssituation, medicin, andres reaktioner på sygdommen og mentale strategier til at leve med sygdommen.

 

Tilmelding til online gruppe

Der vil være op til 6 deltagere i en gruppe og alle forløbene ledes af en af Scleroseforeningens psykologer, som har specialviden om sclerose.

Gruppeforløbet strækker sig over 4 gange á 1½ time med 14 dages mellemrum.

Når du har tilmeldt dig, vil du blive kontaktet af den psykolog som har gruppen, der vil tage en kort samtale med dig om gruppeforløbet. Psykologen sammensætter derefter gruppen.

Hvis der er for mange tilmeldte til en gruppe, vil du muligvis skulle vente til næste hold eller du vil få tilbud individuelle samtaler.

Du kan tilmelde dig en af online grupperne på https://sclerose.nemtilmeld.dk/