Gå til hovedindhold

Samarbejde med Frøs sparekasse

Samarbejde med Frøs Sparekasse

Scleroseforeningens lokalafdeling Vejen benytter Frøs Sparekasse som pengeinstitut, og vi har aftalt et nærmere samarbejde. Det kan for eksempel være, at sparekassen betaler for kaffe og kage eller lignende ved et medlemsarrangement.

Kontant tilbud:

Samarbejdet indebærer tillige, at medlemmer af Scleroseforeningens lokalafdeling Vejen , der ikke er kunder i Frøs Sparekasse - men har et oprigtigt ønske om at skifte pengeinstitut - ved et enkelt møde med sparekassen kan bidrage med flere penge til scleroseforeningen.

Frøs Sparekasse betaler nemlig 500 kr. til foreningen, når mødet er afholdt, uanset om mødet resulterer i et kundeforhold eller ej.

På samme måde kan lokalafdelingens medlemmer anbefale personer i deres netværk at holde et møde med Frøs Sparekasse med henblik på at skifte pengeinstitut.

Man skal være over 18 år, og som sagt have udtalt en reel interesse for at skifte pengeinstitut, og der skal som udgangspunkt være tale om hele familier for at Frøs Sparekasse kan tilbyde dem de bedste muligheder som kunder.

Fremgangsmåde:

Man skal gå ind på www.vistøtterdinklub.dk.

Her udfyldes de viste rubrikker:

 • Vælg din klub
  Scroll ned  og venstreklik  Vejen Scleroseforening
   
 • Hvad hedder du?
   
 • Hvad er dit nummer?
  Kundeemnets telefonnummer.
   
 • Er der noget vi skal vide, kan du skrive der her:
  Evt. lidt uddybende oplysninger. Evt. hvilken afdeling i  Frøs Sparekasse, der vil være relevant.