Gå til hovedindhold

Scleroseindsamlingen 2022

Trods færre kontanter ved husstandsindsamlingen søndag den 11. september blev det samlede resultat for Scleroseforeningen i Vejen kommune bedre end sidste år.  

Kontantbeløbet blev 33.331 kr. mod 37.188 kr. sidste år. - Men mange benyttede MobilePay oplyser formand Mie Thorlak. - Lokalt kan vi se de MobilePay betalinger, der bliver scannet, og det beløber sig til 11.495 kr.  Samlet således et beløb på 44.826 kr. mod tilsvarende 43.348 kr. sidste år.

- Og det er faktisk bedre endnu supplerer Mie - idet flere af vores indsamlere har benyttet en såkaldt Online indsamling, hvor de kunne starte før den 11. september ved kontakt til familie, venner og andre. Det har samlet givet 5.464 kr. Vejen lokalafdeling kan således notere et samlet beløb på 50.290 kr.

Mie oplyser, at det samlede beløb er endnu større, idet de MobilePay betalinger, der i stedet blev foretaget på det oplyste nummer ikke registreres på lokalafdelingen, så hun udtrykker en stor tak til alle, der har bidraget kontant eller via MobilePay på den ene eller anden måde.

På landsplan blev der indsamlet 5,6 mill kr., der alle er øremærket til forskning i sclerose