Gå til hovedindhold

Projektleder til intern telemarketing

Der har aldrig før været så meget håb for mennesker med sclerose. For første gang nogensinde er forskere begyndt at tale om, at de kan finde en kur mod sclerose – en kur, som der er hårdt brug for. Sygdommen er nemlig mere en fordoblet de seneste 20 år, og hver dag får i gennemsnit to danskere sclerose.

Derfor er der brug for flere midler til forskning i sclerose, og derfor søger vi nu en dedikeret og skarpsindig projektleder til vores interne telemarketing. Vi skal nemlig have endnu flere faste bidragsydere og medlemmer til at støtte op om vores vigtige sag.

Om jobbet:

Vores telemarketing-team er en del af vores afdeling for fundraising for private. Du får ansvaret for at udvikle hele vores TM indsats og engagere og coache vores dygtige tele-fundraisere. Du skal være iderig, og du have lyst til at være en del af et energisk team, hvor vi kommer hinanden ved, og hvor de fleste samtaler bliver taget hen over skrivebordet fremfor i et mødelokale.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • At lede afdelingen, lave vagtplaner og motivere temaet
  • At udvikle nye relevante fundraising-produkter
  • At skrive manuskripter og se nye muligheder for at udbrede kendskabet til sclerose
  • At få lavet stærke systemer for emnepuljer og segmentering

Du må gerne have nogle års erfaring som supervisor eller lignende fra Telemarketing - allerhelst fra NGO.

Til gengæld kan vi tilbyde dig et spændende job, med gode kollegaer, en dejlig frokostordning og en utroligt vigtig sag. Vi har en uformel omgangstone og flad struktur, hvor det gode argument tæller højere end titler.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Leder af Fundraising fra Private Kiki Svensson-Hahn på khh@scleroseforeningen eller 93 97 10 80.

Ansøgningsfrist:

Send din ansøgning og CV til job@scleroseforeningen.dk senest mandag den 22. april.