Gå til hovedindhold

Fysioterapeuter i Region Midtjylland

Kort fortalt

Her kan du se en liste over fysioterapeuter i Region Midtjylland, som har særligt kendskab til sclerose

Nedenstående fysioterapeuter har deltaget i en temadag eller et kursus om fysioterapi til sclerosepatienter gennem Danske Fysioterapeuter. Temadagen fandt sted i 2013 og kurserne har fundet sted i 2015, 2017, 2018 og 2019. Ved hver fysioterapeut på listen fremgår det, om vedkommende har deltaget på temadag eller kursus.

Kurset tilbydes jævnligt i et samarbejde mellem Danske Fysioterapeuter og Scleroseforeningen, og oversigten opdateres derfor løbende.

Da Danske Fysioterapeuter ikke må opgive navnene på deltagere, er det deltagerne selv, der skal give tilladelse til, at deres navn offentliggøres her. Derfor er oversigten ikke nødvendigvis udtømmende.

Der kan sagtens findes fysioterapeuter overalt i Danmark med stor erfaring inden for behandling af mennesker med sclerose, men de vil ikke optræde på denne liste, hvis ikke de har deltaget på temadagen eller kurset.

 

Ane Kathrine (Trine) Videbæk Lassen
Mobil Fysioterapi
Rosenvænget 101
Aarhus og Skanderborg Kommune
Telefon 2180 3368
Har deltaget i temadag
Ingen klinik, men mobil

Anja Alvine Højgaard-Sørensen
FysioDanmark Viborg
Graven 28G
Viborg Kommune 
Telefon: 8662 2254
www.fysiodanmark-viborg.dk
Har deltaget i kursus 
I klinikken tilbyder vi motiverede terapeuter, som i samarbejde med patienten udarbejder bedst mulig træningsplan. Vi har individuel behandling/træning og holdtræning, som tilpasses efter den enkeltes behov. Derudover har vi Pilates, bassintræning og mulighed for testning tre gange om året. Klinikken er i et-plan med to timers parkering (husk p-skive).

Anne Hansen
Fussingø Fysioterapi og Træning
Ved Vandværket 1
8920 Randers NV
Randers Kommune
Telefon 8645 4199
http://www.fussingoefys.dk 
Har deltaget i temadag
Klinik med gode adgangsforhold. Parkering lige ved døren og klinik i et-plan. Adskillige hold, der er målrettet sklerose-patienter: Pilates og Naturtræning. Derudover mange hold, som er egnet for sklerose-patienter: Bassintræning, balancehold mm.

Anne-Dorte Kaastrup
Salling Fysioterapi
Helsevænget 6
7870 Roslev
Skive Kommune
Telefon 9757 1407
http://www.sallingfysioterapi.dk
Har deltaget i temadag
Klinikken tilbyder både individuel behandling og holdtræning. Holdtræningen tilpasses efter behov, og vi har flere forskellige hold. Ring til klinikken og hør nærmere.

Anne Lise Mortensen
Ridefysioterapi og Træning,  Frijsbak
Skjesbjergvej 25, Vellev,
8860 Ulstrup
Favrskov Kommune 
Telefon:  2176 5521
frijsbak.dk
Har deltaget i kursus 
Vi tilbyder Ridefysioterapi og Træning på hest, med fokus på balance, kropsstabilitet, kognitive funktioner og energigivende træning.
Træningen foregår på Frijsbak i et stort naturområde med tilhørende træningsbane. Ved dårligt vejr har vi mulighed for at ride i vores ridehal.  På Frijsbak har vi specialiseret os i  Ridefysioterapi og Træning, med 21 års erfaring.

Anne Mette Sommer Karlsson
Gitte Bech
Mette Vittrup Pedersen

Fysioterapien – lægehuset
Kirkegade 3
6880 Tarm
Ringkøbing-Skjern Kommune
Telefon 9737 2110
Har deltaget i temadag. Gitte Bech har deltaget i kursus
Der er god adgang til fysioterapien. Vi har en stor træningssal. Der er flere hold for sclerose-patienter. Træningen består af konditionstræning, styrke for hele kroppen, balancetræning, bækkenbundstræning og synstræning.

Annette Diget
Fysioterapi og Træning
Nygade 1B
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Telefon 8682 4292
fysionygade.dk
Har deltaget i kursus
Klinikken ligger i gågade kvarteret. Her arbejder vi fem fysioterapeuter og en sekretær. Klinikken er veludstyret med stor træningssal, omklædningsrum og lukkende behandlingskabiner. Som sclerosepatient kan man træne på sclerosehold, men har også mulighed for at træne på nogle af vores andre hold, ligesom man har mulighed for at komme og træne selv i vores træningssal på selvvalgte tidspunkter inden for klinikkens åbningstider.

Anne Søndergaard Kloppenborg
Helle Horsbøll (ergoterapeut)
Ulla Bach Dalsgaard Hansen

Rehabiliteringsenheden, Randers Sundhedscenter
Biografgade 3
8900 Randers C
Randers Kommune
Telefon 8915 1217
Har deltaget i kursus
Modtager borgere på genoptræningsplan eller med vederlagsfri henvisning. Det er muligt at træne på sclerosehold med terapeuter eller individuelt efter vejledning fra fysioterapeut. Der er tale om et fysisk træningstilbud med mulighed for enkelte teoretiske moduler. Der er 2 timers gratis parkering i vores p-kælder eller p-plads ved siden af huset (Husk p-skive), gode adgangsforhold.

Ann-Sofie Andie Bødker
Centrums Fysioterapi & Rygcenter
Vesterbrogade 8, 3. Th.
8800 Viborg
Viborg Kommune
Telefon: 8662 2979
centrumfysviborg.dk/
Har deltaget i kursus. 
Privat praktiserende klinik med mulighed for individuel behandling samt individuel træning. Vi tilbyder vores boosterhold som er et tilbud til sclerose patienter, hvor der trænes i 8 uger, 1 x ugentligt med fokus på f.eks. styrke og derefter 8 ugers forløb med fokus på eks. kondition, balance og koordinering. 
Derudover tilbyder vi MTT træning, træning i naturen, bassintræning, pilates og TRX hold. Derudover har vi en fysioterapeut med speciale i inkontinens og underlivsproblematikker, hvilket vores sclerose patienter også benytter sig af.

Birgitte Thode
Birte Obel Jepsen

Neurofys.dk
Sønderlandsgade 24
7500 Holstebro
Telefon 9610 2045
neurofys.dk
Har deltaget i temadag
Vi har direkte adgangsforhold fra gaden. Gode pladsforhold til kørestolsbrugere. Handicapvenlig toilet. Desuden har vi lift til brug ved tunge forflytninger. Diverse maskiner der er velegnede til brug for patienter ved lavt funktionsniveau. Stor erfaring i vedledning af hjælpemidler, herunder bl.a. ganghjælpemidler.

Bo Albertsen
Ina Jensen

Jacob Baltser Lyngaard
Klinik for fysioterapi Aulum
Rugbjergvej 14
7490 Aulum
Herning Kommune
Telefon 5144 3430
aulumfys.dk
Har deltaget i kursus
Klinikken ligger ved jorden og er indrettet med lukkede behandlingsrum, handicaptoilet og stor træningssal med forskellige træningsredskaber.

Daniel Bøtkjær
FysioDanmark Odder
Parkvej 67
8300 Odder
Odder Kommune
Telefon 8654 3900
fysiodanmarkodder.dk 
For at komme i kontakt med en af vores fysioterapeuter, kontakt os på telefon 86543900 eller skriv på mail info@odderfys.dk.

Diana B.van Bemmel og Gitte Bolby
Fysiodanmark Skive
Christiansgade 15
7800 Skive
Skiv kommune
Telefon: 9752 0305
fysiodanmark-skive.dk
Har deltaget i kursus
Klinikken har specialiseret sig i intensiv rehabilitering og genoptræning til sclerose. Vi har opdaterede specialkurser indenfor sclerose og andre internationalt anerkendte neurologiske behandlingsprincipper. Klinikken har handikapvenlige forhold, uden trapper og med handikapparkering ved indgangen

Dorte Skou Østergård
Them Fysioterapi
Frisholmvej 13
8653 Them
Silkeborg Kommune
Telefon 8684 8615
themfys.dk
Har deltaget i temadag
Klinikken ligger i forbindelse med Them hallerne. Der er gode parkerings- og adgangsforhold. Der er elevator til klinikken, der ligger på 1. sal. På klinikken tilbydes der holdtræning for sclerosepatienter om mandagen kl. 10.30-12. Mandag og tirsdag er der ligeledes mulighed for træning i varmtvandsbassin. 

Dorte Spanggaard Kristensen
Ridefysmidt.dk, center for ridefysioterapi
Balgårdsvej 65, Asferg,
8990 Fårup
Randers Kommune
Telefon: 2344 2677
ridefysmidt.dk
Har deltaget i kursus
Vi tilbyder ridefysioterapeutisk behandling og har alle hjælpemidler til rådighed så det både er for den gående, men også for kørestolsbrugere med brug for bagrytter.

Gitte Hougaard
Hørning fysioterapi
Skanderborgvej 13 a
8362 Hørning
Telefon: 8692 3633
hoerningfys.dk
Har deltaget i kursus
Klinikken har aflukkede behandlingsrum, trænings sal og fitness sal. Jeg har arbejdet med sclerose patienter i over 20 år. Både med ny diagnosticerede og ‘gamle sclerose pt’. På klinikken arbejder jeg både med hjemmebehandling, individuel behandling, blandede hold og booster kurser for sclerose patienter. Det er muligt at komme på klinikken i kørestol og der er ligeledes handicap parkering 

Hanne Dahl Iversen
Center for Ridefysioterapi og Handicapridning
Vester Ringgade 10
7600 Struer
Struer Kommune
Telefon 2294 2270
ridefysioterapeut.dk
Har deltaget i kursus
Ridecenteret er tilgængeligt for alle, herunder gode parkeringsforhold, god adgang til opvarmet rytterstue og toilet. Vi har opstigningsrampe og lift, så alle kan komme til hest. Ridefysioterapi foregår altid på hold og vi forsøger at sammensætte holdene under hensyntagen til funktionsevne og / eller ”kemi” blandt deltagerne. Vi har skønne omgivelser at ride i, og der er mulighed for individuel tilpasning af træningen. Vi har heste i alle størrelser og flere af dem kan bære to personer, hvis der er behov for bagsidder. Det er vigtigt at få en god start, hvilket betyder at patienten/rytteren først og fremmest bliver tryg ved hesten og personalet. Vi har dygtige, rutinerede hjælpere, og vores motto er, at alle skal have en god oplevelse – hver gang.

Hanne Meyer
Klinik for fysioterapi - Ry Sundhedshus
Rugaarden 5
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Telefon 8689 2704
ryfys.dk
Har deltaget i kursus
Vi har gode adgangsforhold. Der er mulighed for at træne på sclerose hold, men også andre træningshold som passer til dit funktionsniveau. Desuden har vi fine træningsfaciliteter til selvtræning.

Hanne Østergård Torbensen
Fysioterapeuterne i Hovedgård
Vestergade 15a
8732 Hovedgård
Horsens Kommune
Telefon 7566 1266
fysioterapeuternehovedgaard.dk
Har deltaget i temadag
Vi har gode adgangsforhold og handicap p-plads. Gode træningsfaciliteter og har allerede en del sklerosepatienter i klinikken. Vi er desværre ikke gearet til ”helt tunge” kørestolsbrugere, patienten skal selv kunne hjælpe med forflytning, dvs. have kraft og stabilitet til delvis selv at kunne stå.

Iben Ørgaard
Mette Hedegård Jensen

Træningsenheden, Viborg Kommune
N.F.S Grundtvigsvej 13-15
8800 Viborg
Viborg Kommune
Telefon 8787 6211 / 2095 0734
Har deltaget i kursus
I Viborg kommune har borgere frit valg mellem privat og kommunal vederlagsfri fysioterapi. Vi har i kommunen træningssale med Nustep, Alter G, samt tværfagligt samarbejde, især med ergoterapeuter.

Inger Qvist
Charlottehøj Fysioterapi & Træningscenter
Finlandsgade 33
8200 Aarhus N
Aarhus Kommune
Telefon 8616 0636
charlottehoej-fysioterapi.dk
Har deltaget i temadag
Vi har meget gode adgangsforhold og store træningslokaler med en god parkeringsplads lige uden for døren. Vi har mange patienter med sclerose og ligeledes mange holdtræningstilbud for patienter med sclerose.

Inger Landkildehus Ringgaard
Risskov Fysioterapi
Vestre Strandallé 168, st.
Aarhus Kommune
Telefon: 8617 3422
risskov-fysioterapi.dk 
Har deltaget i kursus
Parkeringsplads lige udenfor døren.
Ingen trapper.

Jannie Degn
Fys. Klinikken Hvide Sande Hallen
Parallelvej 2
6960 Hvide Sande
Ringkøbing-Skjern Kommune
Telefon 9731 1906
http://www.hvidesandehallen.dk
Har deltaget i temadag
Klinikken ligger i Hvide Sande hallen som har handicap parkering og gode tilkørselsforhold. Klinikken ligger i forlængelse af et træningscenter, hvor der er god plads omkring træningsudstyret. Klinikken kan også benytte sig af svømmehallen - der er handicap omklædning og lang trappe ud i vandet, men ingen lift eller varmtvandsbassin.

Johanne Karstoft
Midtjysk Fysioterapi
Verstergade 27
7400 Herning
Herning Kommune
Telefon 9712 7257
midtfys.dk
Har deltaget i kursus
Klinikken er centralt  beliggende i ét plan med handicapvenlige forhold, lige ved busstop og med gode parkeringsforhold. Der er mulighed for træning i klinikkens træningssal eller på sclerose-hold. Der er også mulighed for at træne på balancehold, eller på et af klinikkens andre hold, hvis det skønnes relevant.

Lene Friis
Auning Fysioterapi & Træning
Energivej 45, 8963 Auning
Norddjurs Kommune
www.auningfys.dk
Har deltaget i kursus.
Stor og handicapvenlig klinik med parkering lige udenfor døren. Har handicaptoilet, store behandlingsrum, holdtræningssal og træningscenter på klinikken. Tilbyder holdtræning for sclerosepatienter. 

Linda Kirkegaard
Struer Fysioterapi
Vestergade 11
7600 Struer
Struer Kommune
Telefon 9785 3930
fysioterapi-struer.dk
Har deltaget i kursus
Stor og handicapvenlig behandlings- og træningscenter. Træningsfaciliteter til både stærke og svage patienter. Flere muligheder for at træne på sclerosehold og møde andre med samme diagnose. 

Lærke Wang Fiskbæk
Thyholm Fysioterapi
Rughavevej 5a
7790 Thyholm
Struer Kommune
Telefon 9787 1595
thyholmfysioterapi.dk
Har deltaget i kursus
Klinikken har gode adgangsforhold og der er handicap parkeringspladser lige ved døren. Vi har patienter med sklerose og flere holdtræningstilbud for patienter med sclerose, både på land samt i bassin.

Sascha Lejel
Fysioterapeuterne
Slotsgade 3-5
Skive Kommune
Telefon 9752 4040
fysioterapeuterne.nu
Har deltaget i kursus
Der er gode faciliteter til træning både individuelt og på forskellige målrettede hold. Der er parkering lige udenfor døren og handicapvenlig indgang. Der er mange års erfaring på klinikken til individuel tilrettelæggelse af individuel behandling og træningstilbud.

Susanne Bohøj
Charlottehøj fysioterapi
Finlandsgade 33
8200 Århus N
Århus Kommune
Telefon 8616 0636
charlottehoej-fysioterapi.dk
Har deltaget i kursus
Klinik med mange tilbud til scleroseramte patienter. Flere hold med specifik træning for pt. gruppen afhængig af funktionsniveau - individuel træning på hold på alle tidspunkter i ugen. Individuel behandling for patienter på alle funktionsniveauer. Vi har gode fysiske rammer, siddende crosstrainer, handicapvenlige træningsredskaber, vippeleje og lift.

Thomas Lau Rimmen
Charlottehøj Fysioterapi og Træningscenter I/S 
Finlandsgade 33
8200 Aarhus N
Århus kommune
Telefon: 8616 0636
charlottehoej-fysioterapi.dk 
Har deltaget i kursus
Klinikken kan tilbyde: - Mange års erfaring i træning og behandling af sklerosepatienter. - Holdtræning på sklerosehold. - Gode adgangsforhold

Tina Andersen
Træningscenter Vest, Norddjurs Kommune
Elme allé 6
8963 Auning
Norddjurs Kommune
Telefon 8959 2178
norddjurs.dk
Har deltaget i kursus
Modtager borgere, der er henvist af hospitalet §140 eller egen læge §86. Der kan visiteres transport til og fra træning/behandling. Der tilbydes individuel træning. Vi har ingen sklerosehold, men tilbyder holdtræning med blandet diagnoser. Der er handicapvenlige forhold. (indgang, toilet og træningsudstyr)

Tine Clemen
BeneFiT Fysioterapi
Nørregade 44
7400 Herning
Herning Kommune
Telefon 9721 7016
benefit-herning.dk
Vi holder til i nye store og moderne lokaler centralt beliggende i byen, med busstoppested lige ude foran. Gode parkeringsforhold. Handicapvenlig indgang med rampe og døråbner. Lukkede behandlingsrum. Omklædningsrum med bruser og skabe. En stor træningssal med diverse maskiner samt en mindre holdsal. Vi tilbyder behandling på mange forskellige niveauer - både individuelt eller på hold. Vi tilbyder specifikke sclerosehold - et til ny "diagnostiseret/lette symptomer" og hold til folk med flere symptomer. Der vil altid være et fysioterapeut til stede under træningen. Vi tilbyder også andre hold som fx FysioPilates, bassintræning, Yoga, bevægelseshold, TRX m.fl. - ring og hør nærmere om disse hold.

Trine Wyrtz
BeneFiT Viborg
Stadion Allé 21
8800 Viborg
Viborg Kommune
Telefon 8750 0104
bene-fit.dk
Har deltaget i temadag
Handicapvenlig klinik. Elevator. Parkering lige ved døren.