Gå til hovedindhold

Digital kommunikatør med flair for livsstil

Kort fortalt

Kan du formidle livsstilsstof på en spændende og overraskende måde, og er du samtidig en stærk projektleder, så er du måske vores nye kollega. Vi leder efter dig, der vil være med til at skabe et nyt digitalt livsstilsunivers, som gør livet med sclerose bedre og sundere.

Mennesker med sclerose kan spille en vigtig rolle i en positiv udvikling af deres eget sygdomsforløb, viser den nyeste forskning. Netop derfor vil vi i Scleroseforeningen udvikle et digitalt livsstilsunivers med inspirerende hverdagsaktiviteter og muligheder. Det kan være i forhold til bedre kost, fysisk træning, mental sundhed, sygdomsdata og selv-monitorering.

Projektet er unikt, og du vil blive en vigtig aktør i vores satsning på livsstilsuniverset, der vil sætte nye standarder – både teknologisk og kommunikativt.

Du er en stærk projektleder og kommunikatør

Din opgave bliver at lede projektet på tværs af organisationen. Vores forskningsafdeling og andre eksperter i organisationen giver dig faglige inputs, som du blandt andet skal formidle videre via livsstilsuniverset til de 16.000 mennesker, der lever med sclerose i Danmark.

Dine arbejdsopgaver bliver spændende og varierede. Du kommer til at arbejde med alt lige fra projektledelse og strategi til praktiske opgaver såsom produktion af artikler, videoer og digitale features til livsstilsuniverset.

Derfor skal du kunne beskrive dig selv som en stærk projektleder, dygtig kommunikatør og samtidigt have kampagneerfaring, så projektet kommer ud over rampen. Du har en videregående uddannelse inden for kommunikation, og har flere års erfaring indenfor dit fag.

Du kommer til at arbejde i en stærk organisation

Du bliver en del af vores kommunikationsafdeling og af en patientforening, der er drevet af et klart mål om at skabe det bedst mulige liv for mennesker med sclerose. Vi er Danmarks 3. mest kendte patientforening, hvor hele 8 ud af 10 mennesker med sclerose er medlemmer.

Du får en arbejdsplads, hvor der er en flad struktur, høj medarbejdertilfredshed, og hvor alle vores beslutninger er drevet af det gode argument. Vi arbejder for, at alle skal føle sig personligt set og hørt.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte kommunikationschef Peter Palitzsch Christensen på pch@scleroseforeningen.dk. Vi skal have din ansøgning senest mandag den 13. januar 2020 og vi forventer samtaler i uge 4. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Send din ansøgning til job@scleroseforeningen.dk.

Kort om Scleroseforeningen

Scleroseforeningen er en privat sygdomsbekæmpende organisation, der næsten udelukkende arbejder for indsamlede midler.

Aktiviteterne omfatter forskning, patienthjælp og information samt drift af to sclerosehospitaler og en handicapvenlig ferieby.

Scleroseforeningen arbejder for at sikre alle lige muligheder, og vi opfordrer derfor også personer med nedsat funktionsevne og personer med anden etnisk baggrund til at søge stillinger i foreningen.

Hent jobopslag som pdf