Gå til hovedindhold

Indholdsredaktør der kan arbejde på tværs af alle kanaler

Kort fortalt

Er du en ambitiøs og engageret redaktør, der har et skarpt blik for relevans og kan arbejde på tværs af kanaler? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger en journalistisk redaktør, der sammen med webredaktøren får ansvaret for at inspirere og lede produktionen af indhold til alle vores målgrupper og på alle vores kanaler. Du bliver en central person i vores kommunikation.

Scleroseforeningen er en af landets største og mest respekterede patientforeninger. Vi er midt i en spændende udvikling og skal netop til at implementere vores nye kommunikationsstrategi. Vores mediekanaler spiller en central rolle i organisationen; Vi laver fire segmenterede medlemsblade fire gange om året til vores 50.000 medlemmer, og vi udsender løbende nyhedsbreve og bruger sociale medier og web i al vores kommunikation. Vi er midt i en spændende udviklingsproces, hvor vi skal have al produktion til at hænge sammen på tværs af kanaler og platforme. Vi leder efter dig, der kan hjælpe os med at binde det hele sammen. Du kommer med gode ideer, har overblik og får stor indflydelse på, hvordan vi bliver bedre til, at content når ud til vores mange læsere og følgere.

Din rolle

Som redaktør vil du få en nøglerolle i hjertet af organisationen, og du skal være med til at udvikle og implementere vores nye kommunikationsstrategi. Du er redaktør for vores medlemsblad og nyhedsbreve – og sammen med webredaktøren sidder du midt i maskinrummet og får ansvaret for, at vores målgrupper oplever os som relevante på alle kanaler. Du har det store journalistiske overblik og kan igangsætte og styre bladproduktion, historier, fotografer og in house journalister. Du bliver desuden vejleder for vores journalistpraktikant.

Dine kvalifikationer

• Flere års erfaring som redaktør for magasiner, medlemsblade etc.

• Du har styr på, hvordan SoMe og Web spiller sammen med dit område.

• Uddannelse inden for journalistik eller kommunikation.

• Visionær og kreativ og visuelt tænkende.

• Journalistisk erfaring (du skriver nemlig også selv).

• Stærk i systemer (Woodwing, billeddatabaser, nyhedsbrevs-systemer mfl.)

• Erfaring med at drive processen fra ide-møde til færdigt produkt inkl. samarbejde med ekstern layouter, trykkeri, annoncebureau, distribution og analysebureau.

• Erfaring med digitale løsninger.

Du bliver en del af en ny og stor afdeling, som arbejder med kommunikation, fundraising og partnerskaber. Vi er et stærkt team på 25 knalddygtige, engagerede og kreative kolleger, der brænder for en verden uden sclerose. Organisationen er flad, så der er ikke langt fra dine gode tanker til handling. Du kan ringe eller skrive til chef for kommunikation, fundraising og partnerskaber Mogens Damgaard mda@scleroseforeningen.dk, telefon 28885800, hvis du vil høre mere. Send din ansøgning på mail: job@scleroseforeningen.dk senest mandag den 15. november kl. 12.00. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Scleroseforeningen som arbejdsplads

Scleroseforeningens sekretariat holder til i nye lokaler i det centrale Valby. Vi er næsten 100 medarbejdere, hvoraf ca. 65 arbejder i Valby. Tonen er uformel med stor fleksibilitet og selvstændighed i tilrettelæggelsen af vores arbejde, og vi gør meget for at sikre god trivsel. Samtidig har vi både fagligheden og hjertet med i sagen – og derfor tager vi det personligt, når vi arbejder for en verden uden sclerose og for at forbedre vilkårene for mennesker med sclerose.