Gå til hovedindhold

Indsamlingsleder til Scleroseindsamlingen

Kort fortalt

Vil du arbejde for en verden uden sclerose? Kan du få mange tusinde glade indsamlere på gader og stræder i hele Danmark? Så er du vores nye kollega på Scleroseforeningens landsindsamling.

Scleroseforeningen har mange tusinde engagerede frivillige i vores netværk og lokalafdelinger. Det er dem, du skal motivere til at samle ind på gader og stræder i hele Danmark. Sidste år afholdt vi for første gang en landsdækkende indsamling. Det gik rigtig godt med næsten 6 mio. i bøtterne til forskning i sclerose – og det vil vi gøre endnu bedre næste år.

Du bliver en del af et stærkt team, som arbejder på tværs i vores sekretariat og lokalafdelinger. Du bliver den samlende figur og en del af vores eventteam, hvor du også kommer til at arbejde med andre events.

DU ER EN STÆRK PROJEKTLEDER, DER KAN KOMMUNIKERE

Dine arbejdsopgaver er spændende og varierede. Du kommer til at arbejde med alt lige fra strategi til praktiske opgaver som produktion af materialer og logistik. Du skal have en god forretningsforståelse og kunne udvikle indsamlingen i nye retninger. Du skal derfor både være en stærk projektleder, have kampagneerfaring og være dygtig til kommunikation.

Du skal vide, hvordan man motiverer frivillige og skaber sammenhængskraft i et stort tværgående projekt, hvor der er mange meninger. Du skal forstå at gøre projektet personligt, så alle føler, at de er en vigtig del af indsamlingen. Både indsamlere og medarbejdere skal opleve, at de er med til at gøre en forskel for mennesker med sclerose i Danmark. Du skal være selvstændig, fleksibel og have flere års erfaring med kampagner og projektledelse – og så har du en videregående uddannelse.


DU KOMMER TIL AT ARBEJDE I EN STÆRK ORGANISATION

Du bliver en del af en organisation, der er drevet af et klart mål om at stoppe sclerose. Det gør vi ved at samle ind til forskning. Vi er Danmarks 3. mest kendte
patientorganisation med høje ambitioner. Vi har en flad struktur, høj medarbejdertilfredshed, og alle vores beslutninger er drevet af det gode argument. Vi arbejder for
at alle skal føle sig personligt set og hørt.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte chef for fundraising og partnerskaber Mogens Damgaard på telefon 28885800 eller mail, mda@scleroseforeningen.dk. Vi skal have din ansøgning senest den 24. november, og vi forventer samtaler i uge 48. Send din ansøgning på
job@scleroseforeningen.dk. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Kort om Scleroseforeningen

Scleroseforeningen er en privat sygdomsbekæmpende organisation, der næsten udelukkende arbejder for indsamlede midler.

Aktiviteterne omfatter forskning, patienthjælp og information samt drift af to sclerosehospitaler og en handicapvenlig ferieby.

Scleroseforeningen har 46 lokalafdelinger, cirka 1150 frivillige og over 55.000 medlemmer og bidragydere, heraf ca. 11.000 medlemmer med sclerose

Hent jobopslag som pdf