Gå til hovedindhold

IT-projektleder til Scleroseforeningen

Kort fortalt

Drømmer du om at arbejde med IT-projekter, der gør en forskel? Ønsker du at udvikle dig i rollen som projektleder? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger en IT-projektleder, der har tjek på den digitale værktøjskasse og med en god teknisk forståelse kan være med til at drive projekter i samarbejde med andre projektledere, interessenter og samarbejdspartnere.

I Scleroseforeningen arbejder vi for en verden uden sclerose.  Indtil det sker, arbejder vi for at støtte mennesker med sclerose og deres pårørende til det bedst mulige liv med sygdommen. Det gør vi bl.a. gennem vores digitale indsatser, hvor fokus er på at skabe værdi for både vores medlemmer og medarbejdere. Som forening vil vi være i front, når det kommer til at udnytte de digitale muligheder til fulde.

OM STILLINGEN

Som projektleder kommer du til at indgå i en række af de spændende opgaver og projekter, vi har i pipeline. Du vil både få ansvar for at drive egne projekter og skulle assistere med delleverancer ved store tværgående projekter på tværs af organisationen. Det gælder alt lige fra ny- og videreudvikling af websites til udvikling af integrationer, implementering af procesoptimerende tiltag på tværs af afdelinger samt understøttelse af vores ambition om i langt højere grad at arbejde datadrevet. Det er derfor væsentlig, at du har solid web-teknisk knowhow, en god IT-teknisk forståelse og ikke er bange for at udforske nye fagområder.

Som vores nye kollega skal du:

 • Planlægge og styre projekter fra opstart til implementering og drift.
 • Igangsætte, koordinere og gennemføre projektleverancer.
 • Sikre fremdrift i projekter og presse på internt og eksternt, så leverancer når i mål, og deadlines overholdes.
 • Være løsningsorienteret og indgå i tæt samarbejde med forskellige faggrupper på tværs af foreningen.
 • Gå i dialog med leverandører og interne udviklere om it-tekniske udviklingsopgaver.
 • Stå for teknisk støtte og rådgivning til kollegaer på tværs af faggrupper.
 • Tage ejerskab på løsninger og fungere som knudepunkt mellem Digitaliseringsafdelingen og de øvrige afdelinger.
 • Løse ad-hoc-opgaver.
 • Deltage aktivt i driftsopgaver uden at gå på kompromis med projektledelsesopgaver.

Vi forestiller os, at du:

 • Har et par års erfaring med projektkoordinering og er god til at styre processer, planlægge og eksekvere.
 • Er selvkørende, struktureret og god til at bevare overblikket.
 • Er logisk tænkende, datadrevet og har blik for detaljen.
 • Er samarbejdsorienteret, serviceminded og ansvarsbevidst.
 • Er initiativrig og kommunikativt stærk.
 • Er åben, udadvendt og med en god portion humor.
 • Er fleksibel, trives med frihed under ansvar og har en høj grad af selvstændighed.
 • Har erfaring med udvikling af webløsninger, solid webviden og en god forståelse for IT og digitalisering.
 • Har erfaring og/eller lyst til at arbejde med SharePoint.

Vi TILBYDER:

Hos os får du en afvekslende og meningsfuld hverdag, hvor du sammen med dit team får mulighed for at sætte vigtige fingeraftryk på vores fremadrettede digitale udvikling. Vi er en arbejdsplads med en uformel omgangstone og stor fleksibilitet og selvstændighed i tilrettelæggelsen af vores arbejde med kun 2 faste mødedage på kontoret. Det er derfor vigtigt, at du trives med og kan administrere at arbejde fra distancen samtidig med, at du formår at skabe fremdrift og resultater. Derudover er der rig mulighed for faglig- og personlig udvikling, herunder mulighed for relevante kurser med henblik på at styrke din faglige profil.

HVEM ER VI?

Du bliver en del af Digitaliseringsafdelingen, som pt. består af fem medarbejdere, der brænder for at gøre en forskel. Teamet arbejder primært hjemmefra og mødes to gange om ugen på kontoret eller efter behov.

Scleroseforeningens sekretariat holder til i nye lokaler i det centrale Valby. Vi er næsten 100 medarbejdere, hvoraf ca. 65 arbejder i Valby. Tonen er uformel med stor fleksibilitet og selvstændighed i tilrettelæggelsen af vores arbejde, og vi gør meget for at sikre god trivsel. Samtidig har vi både fagligheden og hjertet med i sagen – og derfor tager vi det personligt, når vi arbejder for en verden uden sclerose og for at forbedre vilkårene for mennesker med sclerose.

DIN ANSØGNING

Passer ovenstående på dig, vil vi gerne høre fra dig senest torsdag d. 18. august 2022.  Der er tale om en fuldtidsstilling. Lønnen vil svare til de ønskede kvalifikationer og indeholder pensionsordning. Send din ansøgning med CV via e-mail til job@scleroseforeningen.dk [påført ”IT-Projektleder” og dit eget navn i emnefeltet]. Ansøgere vurderes fortløbende. Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte IT-projektleder Gry Thomsen på mail: gth@scleroseforeningen.dk. Henvendelser fra headhuntere frabedes.