Gå til hovedindhold

Kommunikationskonsulent med stærke budskaber

Kort fortalt

Er du en kreativ kommunikatør, der kan sælge vores events og samtidig styrke fundraisingen og frivilligheden? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger en kommunikatør, der både kan producere content til magasiner, SoMe, web og tænke forretningsmæssigt. Du får ansvaret for, at vores kommercielle og frivillige kommunikation er relevant og engagerende.

Scleroseforeningen er en af landets største og mest respekterede patientforeninger. Vi er midt i en spændende udvikling og skal netop til at implementere vores nye kommunikationsstrategi. Her er der stor fokus på fundraising og frivillighed.

Din rolle

Du skal i samarbejde med de ansvarlige projektledere promovere events som fx Cykelnerven, MS Middag og YouGoGirl over for deltagere og sponsorer. Samtidig skal du sikre, at vores støtter og bidragydere får relevant kommunikation, der knytter dem endnu tættere til sagen – og endelig får du ansvaret for at rekruttere og fastholde foreningens frivillige ildsjæle. Du skal derfor have en bred indsigt i kommunikationsfaget og en stor værktøjskasse, som spænder lige fra udarbejdelse af kommunikationsplaner og videoproduktion til PR-strategier.

Vi leder efter dig, der kan hjælpe os med at få en stærk og sammenhængende kommunikation til nogle af foreningens kernemålgrupper. Du får ansvaret for det stofområde, vi kalder Fundraising og Engagement – det handler om at skabe engagement, kendskab til sclerosesagen og at samle ind til forskning og patientstøtte

Dine kvalifikationer

• Du er kommunikationsuddannet eller journalist og har flere års erfaring.

• Du har styr på alle digitale kanaler

• Du kan skrive og meget gerne kunne producere video

• Du er kreativ og visuelt tænkende

• Du har en stærk projektleder i maven

• Du er god til at samarbejde på tværs i en stor organisation med mange interesser

Du bliver en del af en ny og stor afdeling, som arbejder med kommunikation, fundraising og partnerskaber. Vi er et stærkt team på 25 knalddygtige, engagerede og kreative kolleger, der brænder for en verden uden sclerose. Organisationen er flad, så der er ikke langt fra dine gode tanker til handling. Du kan ringe eller skrive til chef for kommunikation, fundraising og partnerskaber Mogens Damgaard mda@scleroseforeningen.dk, telefon 28885800, hvis du vil høre mere. Send din ansøgning på mail: job@scleroseforeningen.dk senest mandag den 15. november kl. 12.00. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Scleroseforeningen som arbejdsplads

Scleroseforeningens sekretariat holder til i nye lokaler i det centrale Valby. Vi er næsten 100 medarbejdere, hvoraf ca. 65 arbejder i Valby. Tonen er uformel med stor fleksibilitet og selvstændighed i tilrettelæggelsen af vores arbejde, og vi gør meget for at sikre god trivsel. Samtidig har vi både fagligheden og hjertet med i sagen – og derfor tager vi det personligt, når vi arbejder for en verden uden sclerose og for at forbedre vilkårene for mennesker med sclerose.