Gå til hovedindhold

Praktikant til forskning og udvikling

Kort fortalt

Vi søger en praktikant til vores forsknings- og udviklingsafdeling.

Scleroseforeningen er en patientforening med næsten 100 ansatte og med sekretariat i Valby. Forsknings- og udviklingsafdelingen består af 8 medarbejdere, der alle arbejder for at forbedre forholdene for mennesker med Multipel Sclerose gennem indsamling og generering af viden.

Som praktikant vil du komme til at beskæftige dig med en række opgaver indenfor det sundheds- og/eller socialfaglige område. Det kan være litteraturstudier, udførelse af interviews/surveys, tilrettelæggelse af forskningsprojekter, formidling af viden og udarbejdelse af tekster til hjemmeside, m.v.

Du er studerende (gerne på kandidatdelen) på en sundheds- eller samfundsfaglig uddannelse, f.eks. Folkesundhedsvidenskab, Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse, Sociologi eller en anden relevant uddannelse, hvor du har særlig interesse for sundheds- og/eller socialområdet. Du er god til at arbejde selvstændigt og til at håndtere mange forskellige arbejdsopgaver, og du har kundskaber indenfor både kvantitativ og kvalitativ metode.

Du bliver en del af en velfungerende arbejdsplads med højt til loftet og gode kollegaer.

Praktikpladsen er ulønnet og skal ligge inden for perioden august 2023 til januar 2024. Hvis du har spørgsmål til praktikantstillingen, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Marie Lynning mly@scleroseforeningen.dk.

Ansøgningsfristen er 14. maj 2023. Ansøgning og CV sendes til mly@scleroseforeningen.dk

Hent opslaget som PDF her