Gå til hovedindhold

Studentermedhjælper til kommunikation, presse og SoMe

Kort fortalt

Er du initiativrig, og kan du arbejde struktureret? Har du også mindst to år tilbage af dit studie? Så skal du sende os din ansøgning straks og senest den 22. maj 2020.

I Scleroseforeningen arbejder vi for en verden uden sclerose. Det betyder blandt andet, at vi fundraiser for at sikre penge til forskning i sclerose og støtter mennesker med sclerose til det bedst mulige liv med sygdommen.

En vigtig del af det arbejde består i kommunikationen med medlemmer, faste støtter, deltagere til vores events og mange andre. Det store arbejde kan vi ikke klare alene. Derfor står vi lige nu og mangler dig, som har mindst to år tilbage af dit studie, og som kan arbejde 15-20 timer om ugen.

Du er vant til at arbejde struktureret og disciplineret, og du kan lide at få ansvaret for egne opgaver. Det er vigtigt, at du ikke er bange for at kontakte journalister eller personer, du skal interviewe, for det er en stor del af jobbet. Vi håber også, at du har erfaring med at skrive tekster til forskellige medier og platforme – og hvis ikke, så lærer du det hurtigt!

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Koordinere presseindsats for events
  • Opsøgende pressearbejde
  • Interview af cases
  • Producere portrætter, artikler og andet content til vores kanaler
  • Community Management på Facebook og Instagram

Må vi være dine nye kolleger?

Du vil høre hjemme hos os i Kommunikationsafdelingen. Vi har ansvaret for vores SoMe-kanaler, vores segmenterede magasin, indholdet på vores hjemmeside og vores nye, online livsstilsunivers. Vi håndterer også alle presseaktiviteter og sikrer omtale af de mange events internt og eksternt. Og så laver vi en masse kampagner og events i samarbejde med vores marketingafdeling.

Vi er et relativt nyt, men sammentømret team, som består af et par journalister, en journalistpraktikant, en redaktør, en projektleder, en kommunikationskonsulent og vores kommunikationschef, som eneste hane i gården. Vi kan i perioder have travlt, men der er altid plads til spørgsmål, grin og fredagsøl.

Hvornår kan du starte?

Vi har brug for din hjælp hurtig. Det er højsæson for vores mange fundraising events og den store årlige Scleroseindsamling venter lige efter sommerferien. Så du må gerne kunne arbejde ekstra timer i løbet af sommeren.

Send hurtigst muligt din ansøgning og CV til job@scleroseforeningen.dk. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at skrive til kommunikationskonsulent Kathrine Sylvester på ksy@scleroseforeningen.dk eller ringe på tlf. 31 37 00 53.

Ansøgningsfristen er fredag den 22. maj 2020. Vi holder løbende samtaler og ansætter så snart, vi har fundet den rette kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kort om Scleroseforeningen

Scleroseforeningen er en privat sygdomsbekæmpende organisation, der næsten udelukkende arbejder for indsamlede midler.

Aktiviteterne omfatter forskning, patienthjælp og information samt drift af to sclerosehospitaler og en handicapvenlig ferieby.

Scleroseforeningen har 46 lokalafdelinger, cirka 1150 frivillige og over 55.000 medlemmer og bidragydere, heraf ca. 11.000 medlemmer med sclerose