Gå til hovedindhold

Studentermedhjælper til kommunikation, presse og SoMe

Kort fortalt

Har du lyst til at prøve kræfter med en bred vifte af kommunikations-, presse- og SoMe-opgaver og samtidig gøre en forskel for mennesker, der lever med sclerose? Så er det måske dig, vi leder efter. 

job

I Scleroseforeningen arbejder vi for en verden uden sclerose. En vigtig del af det arbejde består i at lave målrettet kommunikation til vores medlemmer og faste støtter samt at skabe kendskab til sygdommen udadtil gennem presseindsatser. Det store arbejde kan vi ikke klare alene – og derfor leder vi nu efter to studentermedhjælpere, der har mindst to år tilbage af studiet og har mulighed for at arbejde mellem 10-15 timer hver om ugen.  

Hvem er du? 

Det ved du uden tvivl bedre, end vi gør. Men vi forestiller os, at du er bachelor- eller kandidatstuderende og læser enten kommunikation, journalistik, retorik, medievidenskab eller en anden relevant uddannelse.  

Derudover er det vigtigt, at du er struktureret og god til at samarbejde, da du og en anden studentermedhjælper sammen skal koordinere opgaver imellem jer. Du har masser af gåpåmod og er ikke bange for at kaste dig ud i opgaver, du ikke har prøvet før. 

Dine opgaver vil blandt andet være: 

  • Community management på Facebook, Instagram og LinkedIn 
  • Produktion og opsætning af nyhedsbreve 
  • Interviewe casepersoner, kontakte lokale medier og lave pressetekster i forbindelse med foreningens store events 
  • Producere indhold, for eksempel små cases og grafikker samt andet content til vores kanaler 
  • Forefaldende opgaver såsom oprettelse af webindhold, upload af billeder etc. til vores hjemmeside 

Må vi blive dine nye kollegaer? 

Du vil høre hjemme hos os i Kommunikationsafdelingen. Vi har ansvaret for vores SoMe-kanaler, vores magasin samt indholdet på vores hjemmeside. Vi håndterer også alle presseaktiviteter og sikrer omtale af de mange events internt og eksternt. 

Vores team består af redaktører, kommunikationskonsulenter, journalister, studentermedhjælpere, en presserådgiver og en kommunikationschef. Vi kan i perioder have travlt, men der er altid plads til spørgsmål, grin og fredagsøl. 

Hvornår kan du starte? 

Vi leder efter to studentermedhjælpere, der kan starte hurtigst muligt - allersenest i slutningen af juli. Drømmen er nemlig, at du kan få en god opstart med indsigt i arbejdsopgaverne, inden vores nuværende studentermedhjælpere stopper for at komme i praktik.  

Send hurtigst muligt din ansøgning og CV til job@scleroseforeningen.dk. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at skrive til Mogens Damgaard på mda@scleroseforeningen.dk eller ringe på 28885800. 

Vi holder løbende samtaler og ansætter så snart, vi har fundet den rette kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig!