Gå til hovedindhold

Manifest: Vi tager det personligt

Du er et kendt ansigt i Scleroseforeningen. Når du får brug for os, så ved vi, hvem du er. Vi kender dit navn og du er for os ikke din sygdom. Du er et helt menneske, og vi vil hjælpe dig lige der, hvor du er. Vi vil være personlige uden, at det bliver for meget, for vi kender dine grænser for, hvor tæt du vil have os på.

Når du har brug for os, så er vi der. Når vi skriver til dig, og når du taler med os, vil du opleve, at vores budskaber er relevante for netop dig. Vi har en viden, du kan bruge til noget - og du kan få fat i os, når det passer dig. Når du møder vores psykologer eller socialrådgivere, får du et personlig engagement. Du er ikke bare endnu en sag i bunken.

Når vi beder om din hjælp og dine penge, så gør vi det på en måde, du synes er i orden. Når du støtter forskning i sclerose og foreningens tilbud, så gør du det, fordi vi har gjort os fortjente til det. Når du stiller op som frivillig, så skal du også have noget personligt ud af det. Du skal nemlig opleve, at du gør en forskel - og det er vores ansvar at skabe rammerne for, at det sker.

Når man tager tingene personligt, så er der noget på spil. Sclerosesagen er for os alt for vigtig til at være bare endnu en god sag i bunken af gode sager. Vi går forrest, når det handler om at råbe sagen op i offentligheden og opbygge personlige relationer til beslutningstagerne. Vi bruger både vores professionalisme og vores hjerteblod.

Vi tager det personligt.