Gå til hovedindhold

Vil du hjælpe os med at afprøve en app til mennesker med sclerose?

Kort fortalt

Kunne du tænke dig at deltage i et projekt hos Scleroseforeningen, som handler om afprøvningen af en app, der kan bruges til at registrere symptomer, søvn, fysisk aktivitet m.m., og som kan visualisere udviklingen af disse over tid?

Projektet er et forskningsprojekt, som skal undersøge, hvad mennesker med sclerose kan få ud af at anvende app’ens funktioner. Dette undersøger vi, fordi vi vil blive klogere på, om det er et tilbud, vi skal udvikle videre på og på sigt gøre til et generelt medlemstilbud.

Krav for deltagelse

For at deltage, kræver det bl.a., at du kan sætte tid af til at bruge app’en på daglig basis – eller så ofte som muligt – over en periode på 6 uger. Derudover kan du blive bedt om at deltage i et forskningsinterview, og du vil til slut blive bedt om at udfylde et spørgeskema, som handler om dine oplevelser med at bruge app’en.

For at deltage, skal du have læst og forstået Deltagerinformationen, som du kan fine ved at klikke på nedenstående link. Her fremgår det også, hvilke yderligere krav, der er til deltagelse.

Du får adgang til app’en når afprøvningen går i gang i starten af oktober. Derudover får du udleveret en Fitbit Charge 4, som er et aktivitetsur, som du bliver bedt om at anvende i forbindelse med afprøvningen af app’en. Du kan læse mere om dette i deltagerinformationen.

Vil du være med?

Hvis du beslutter dig for, at du gerne vil og kan deltage i projektet, skal du udfylde og indsende en formular, som du udfylder her.

OBS: Der er tilmeldingsfrist søndag d 19. september 2021.

Hvis du bliver udvalgt til at deltage i projektet, får du tilsendt en samtykkeerklæring, som skal underskrives og sendes retur til os. Når vi har modtaget den underskrevne samtykkeerklæring, vil vi inden for de næste dage ringe dig op for at indhente forskellige oplysninger om dig, samt for at fortælle nærmere om hvordan projektet vil forløbe og hvordan du kan få hjælp i løbet af projektet.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til projektteamet på telefon 24 99 05 20, eller skriv til os på tracking@scleroseforeningen.dk