Gå til hovedindhold

YOU GO 2023

1,2 millioner kroner
til forskning i sclerose

Til dette års YOU GO har over 2000 mennesker gået land og rige tyndt for at skabe larm, synlighed og samle intet mindre end 1.2 millioner kroner ind til forskning i sclerose. Vi er helt overvældet af jeres opbakning, kreativitet og evige gåpåmod til fordel for sclerose. Af hjertet tak for jeres absolut imponerende indsats. I er for vilde!

Vi ses i Maj 2024

Kan du gå 100 km for en verden uden sclerose?

Hvad er YOU GO 100 km?

YOU GO er Scleroseforeningens landsdækkende begivenhed, hvor hele Danmark går for at indsamle midler til forskningen i sclerose.

I år giver vi dig så muligheden for at gøre kilometerne i vandrestøvlere ekstra mindeværdige - det helt store spørgsmål er nemlig, om du kan gå 100 km for en verden uden sclerose? Du har hele maj til at gennemføre udfordringen, og om du går dem alle på 24 timer, på en weekend eller fordelt over alle dagene i måneden er helt op til dig.

Det er DIN personlige 100 km-udfordring!

Når du tilmelder dig YOU GO 100 km får du automatisk oprettet en indsamling online, som dit netværk kan støtte, når du fortæller dem, at du går for en verden uden sclerose. Pengene går til forskning i sclerose.

Sådan deltager du i YOU GO 100 km

klik ikon

Klik “Tilmeld dig YOU GO 100 km”

opdater ikon

Opdatér din personlige indsamlingsside med tekst og billede

megafon ikon

Del din indsamling med venner, familie og bekendte

fødder ikon

Udfordr dig selv ved at gå 100 km i maj måned

stjerne ikon

BONUS: Når du har indsamlet 1818,9 kr., sender vi dig årets YOU GO løbe T-shirt

Det er gratis at deltage

Det eneste, det koster at tilmelde sig YOU GO 100 km, er tid. Tid skal du bruge på at gå 100 km (selvfølgelig), men også tid på at skaffe vigtige donationer til forskning i sclerose.

YOU GO 1.Maj

Sammen går vi og samler ind for en verden uden sclerose. Hvert skridt tæller.

Hvad er YOU GO 1. maj?

For at kickstarte YOU GO-måneden arrangerer vi den 1. maj store walks over hele landet. Her kan du mødes og gå sammen med andre fra dit lokalområde, der denne dag vil gå for at samle ind til forskningen i sclerose.

Du tilmelder dig ved at købe en af startpakkerne. Herefter vælger du et walk tæt på dig, som du ønsker at deltage i. Hvert walk har sin egen indsamling, og overskuddet fra hver enkelt startpakke går til indsamlingen på det walk, du tilmelder dig.

Vi glæder os til at dyrke gå-fællesskabet for en verden uden sclerose den 1. maj.

Du kan læse mere om YOU GO 1.Maj HER.

YOU GO walks 2023

I starten af maj gik hele Danmark for en verden uden sclerose, da vores YOU GO 1. maj-walks løb af stablen. Og der var fest, glæde og fællesskabsfølelse på menuen, da mere end tusinde mennesker fordelt over hele landet mødtes og gik for at sætte sclerose på danmarkskortet.

Faktisk åbnede Esbjerg og Horsens allerede ballet den 30. april, resten af landet tog over den 1. maj, mens Aalborg sluttede af med et brag den 2. maj.

Vi er dybt imponerede over, hvor flot en opbakning der har været fra hele landet, men også over vores dedikerede frivillige YOU GO-koordinatorer, der gjorde et kæmpe stykke arbejde for hvert af de mange walks.

Se tilbageblikket fra de lokale YOU GO walks i videoen her forneden:

Mangler du inspiration til at komme i mål med din indsamling?
Vi har samlet de bedste råd fra andre YOU GO deltagere HER.

mange mennesker fejrer sammen
to mænd holder sammen
mange mennesker går sammen
rygsæk med YOU GO logo
par holder i hånd og går sammen
mange fødder som går

Følg os på Facebook og Instagram

Facebook Instagram

Kontakt

Har du spørgsmål, så kan du altid kontakte os på:
yougo@scleroseforeningen.dk

Måske kan du finde svar på dine spørgsmål under ofte stillede spørgsmål.