Menuen til Årets Vigtigste Middag bliver offentliggjort i starten af januar 2025.

Forretten er lavet af Jack Cramer fra Ruths Hotel. Bendix Laursen fra Restaurant Mark har stået for hovedretten. Kasper Hasse fra Falsled Kro har lavet desserten.

Menuen tager udgangspunkt i årstidens råvarer og vores samarbejde med REMA 1000.

Årets Vigtigste Middag er god mad og godt selskab, der gør en forskel. Det er en aften, hvor vi samles med de nærmeste for at glæde mange flere.

Det gør ikke noget hvis grøntsagerne bliver hakket groft, sovsen skiller, eller at kyllingen bliver tør. Årets Vigtigste Middag er en aften, der ikke kan gå galt, fordi vi samles for en verden uden sclerose.  

“Selvom min far bliver gradvist dårligere af sclerose, får han i dag noget medicin, der bremser forværringen. Jeg ved derfor, hvilken forskel forskning kan gøre for mennesker med sclerose. Derfor skal vi indsamle penge, som kan støtte op om den vigtige forskning – og der bidrager vi tre kokke med det, vi er bedst til; at lave mad.”

Jack Cramer, Ruths Hotel

”Min mors sygdomsforløb med sclerose er gået langsomt ned ad bakke og bliver ikke bedre. Det er jo en skør sygdom, der opfører sig vidt forskelligt – nogle er ikke så ramt, for min mor går det desværre i en helt anden retning. Forskning er dog grunden til, at den negative udvikling går langsommere for hende, blandt andet takket være afgørende midler, som Scleroseforeningen indsamler.”

Kasper Hasse, Falsled Kro 

”Det betyder meget at kunne være med til at gøre en forskel for sclerose. Jeg har oplevet, hvad en sygdom, der angriber nerverne, kan gøre ved den diagnosticerede såvel som pårørende. Selv mistede jeg min far til ALS og derfor giver det god mening for mig at kunne være en del af et koncept, hvor jeg kan bidrage med mit erhverv.” 

Bendix Laursen, Restaurant Mark