Hvad er MS Middag?

En udfordring, der smager og føles godt!

Tør du kaste dig ud i en 3-retters menu udviklet af stjernekok, køkkenchef på Ruths Hotel, Jack Cramer? I så fald skal du prøve kræfter med dette års MS MIDDAG. Som vært har du mulighed for at bevise overfor dig selv og dine middagsgæster, at du kan give mesterkokkens menu baghjul.

Vært for en aften i eget hjem

På MS MIDDAG tilmelder du dig gratis som vært for en aften i dit eget hjem lørdag den 1.3., hvor du selv vælger, hvilke 6 eller 12 gæster du vil invitere med til bords. Du får tilsendt et digitalt gavekort til REMA 1000 på mail, der skal bruges til menuens råvarer, og derfor er det gratis for dig at tilmelde dig.

Indsamling til forskning

Vi gør det hele af en årsag. Nemlig for at samle vigtige midler ind til forskningen i sclerose. Som vært på MS MIDDAG skal du derfor bede dine middagsgæster om at betale en kuvertpris til din personlige indsamling for din udsøgte middag. Du får automatisk oprettet en indsamling, når du tilmelder dig.

Sådan deltager du

Når du har tilmeldt dig MS MIDDAG, modtager du en velkomstmail, og du får automatisk oprettet en personlig indsamlingsside. I din velkomstmail får du gode råd til, hvordan du kan gøre din indsamlingsside personlig, og hvordan du kommer godt i gang med at samle ind. Du vil løbende modtage nyt fra os, så du kan holde dig ajour med MS MIDDAG, tiltagene, indsamlingstips og gode råd til planlægning.

Læs alt om tilmelding
Årets menu

MS MIDDAG menu 2023

Årets menu er udviklet af stjernekok, køkkenchef på Ruths Hotel, Jack Cramer. Den byder på:

  • Forret: Stegt torsk med sauce vierge og cremet tagliolini
  • Hovedret: Økologisk kylling med basquaise og lun kartoffelsalat
  • Dessert: Ruths “Sundae” med saltet karamel, peanuts og espresso
Læs alt om menuen

Min kære far har haft sclerose i 15 år. Jeg ved, hvad sygdommen gør, og at det er vigtigt at samle ind til forskning. Dét kan du gøre ved at tilmelde dig som vært på MS MIDDAG og samle ind via min passion – god mad og lækre råvarer, som er det, vi lever og brænder for på Ruths Hotel.

Jack Cramer, køkkenchef på Ruths Hotel og opskriftudvikler på MS MIDDAG 2023 og 2025