Gå til hovedindhold

You Go Girl

Den 1. maj går vi 16.500 skridt. Ét skridt for hver dansker med sclerose

GÅ FOR EN VERDEN UDEN SCLEROSE

Sclerose er ikke bare en frygtet sygdom. Det er en sygdom, der rammer skævt.

For få årtier siden ramte sclerose lige mange mænd og kvinder. I dag har 16.500 danskere sclerose, og 2 ud af 3 med sygdommen er kvinder.

Der findes endnu ikke et præcist svar på årsagen til denne negative udvikling, og derfor er der brug for mere forskning.

Den 1. maj kan du invitere dine veninder, kollegaer eller naboer med på et walk til ære for alle danskere, som hver dag lever med sclerose. Sammen hylder vi fællesskabet og samler ind til den livsvigtige forskning.

Vi håber på – igen i år – at se flere 1000 af jer, så vi sammen kan sætte sclerose på Danmarkskortet!

SÅDAN DELTAGER DU

YOU GO GIRL er et event, hvor du kan være med til at gøre en forskel. Du vælger selv, om du vil gå alene eller arrangere et walk for dine nærmeste.

Vi har i år sammensat to lækre startpakker, som du kan vælge i mellem. Startpakkerne indeholder blandt andet en medalje og lækkert tilbehør, der viser, at du støtter kampen mod sclerose.

Når du har valgt din startpakke og tilmeldt dig, får du automatisk din helt egen indsamling - her kan du opfordre dit netværk til at gå ind og støtte med et valgfrit beløb.

Du bestemmer selv, hvor og hvor langt du vil gå den 1. maj. Uanset om du går 100 skridt eller 16.500 skridt, for alle danskere med sclerose, er du med til at støtte op om vores fælles kamp.

>TILMELD DIG HER<

TILMELD DIG HERUNDER

Vi har to lækre startpakker

You Go Girl - Medalje


STARTPAKKE 1

Pakken indeholder:

 • YGG medalje
 • YGG-Gymbag
 • Online startnummer
 • Online diplom
 • Din egen indsamling på Betternow

KØB STARTPAKKE 1 FOR 200 DKK

>TILMELD DIG HER<


STARTPAKKE 2

Pakken indeholder:

 • YGG medalje
 • YGG-Gymbag
 • YGG-Buff
 • YGG-Popsocket
 • Printet startnummer
 • Printet diplom
 • Din egen indsamling på Betternow

KØB STARTPAKKE 2 FOR 240 DKK

>TILMELD DIG HER<

You go girl puff

DET STØTTER DU

Hvert år får omtrent 600 danskere diagnosen sclerose. Det betyder, at Danmark har verdens 4. højeste forekomst af sygdommen.  

Forskere ved endnu ikke præcist, hvorfor man får sclerose, men man ved, at der er et samspil mellem arvelige faktorer og livsstils- eller miljømæssige faktorer.

Mangel på D-vitamin, cigaretrygning, overvægt i puberteten og sene graviditeter er alle faktorer, der er blevet forbundet med en øget risiko for sclerose.

Når du deltager i YOU GO GIRL, støtter du forskningsprojekter i sclerose. Forskere arbejder hver dag på at finde en kur mod sygdommen. Indtil det lykkes, arbejder de ligeledes på at skabe bedre livsvilkår for alle, der er ramt af sclerose.
 

Dediker en gåtur 1. maj til forskningen i sclerose, så vi skridt for skridt kan blive klogere på sygdommen og komme i mål med en kur!

Kontakt os

Team You Go Girl
@ yougogirl@scleroseforeningen.dk
T   36463646

#YGGsclerose #YGG2021 #YouGoGirl #Scleroseforeningen #Sclerose #forenverdenudensclerose

You Go Girl - Facebook     You Go Girl - Instagram     You Go Girl - Twitter     You Go Girl - Youtube