“Man skal være med i udfordringen for at gøre opmærksom på sclerose og samle penge ind til sygdommen, så vi kan få en kur. Jeg synes også selv, at det var rigtig svært i starten. Jeg synes, at det var rigtig svært at skulle tale om min sclerose, og det gør man jo naturligt, når man skal samle pengene ind.”

Lea, YOU GO deltager

Inspiration til din indsamling

På YOU GO samler vi penge ind til forskning. Det er til et fantastisk og meningsfuldt formål, men vi ved, det kan være grænseoverskridende at samle ind til velgørenhed. Vi har derfor samlet de bedste indsamlingstips fra vores YOU GO-deltagere.

Spred budskabet

Det første skridt mod din indsamling er at sprede budskabet til dine nærmeste via mund til mund og sociale medier. Vi kan hjælpe med grafik, som du kan bruge, når du skal fortælle om, hvad pengene går til.

Km-/meter-/skridtsponsor

Du kan bede din omgangskreds, arbejdsplads, venner eller familie om at donere et fast beløb per km, meter eller skridt, du går. Det kan for eksempel være 1-10 kr. per km eller 1 øre per meter. 

Virksomhedssponsorat

Har du en arbejdsplads eller en forbindelse til en virksomhed, du tror, der vil støtte op om dig og en god sag? Så kan et virksomhedssponsorat også være en god idé. Vi har set alt fra faste beløb til km-sponsorat eller sponsorat af goder, der kan sælges på en auktion, bingo eller være pris i konkurrencer, hvor overskuddet går til din indsamling. 

Dine talenter

Du kan sætte dine talenter og kompetencer i spil ved at sælge kunst eller håndværk, invitere til danseundervisning, arrangere et foredrag eller andet, du er god til, hvor overskuddet af billetsalget eller salget går til din indsamling.

Salg af kaffe og kage

Især til større walks ser vi ofte salg af kaffe, kager og andet godt til ganen, hvor overskuddet går til indsamlingen.

Grafik til download

Vi har samlet logoer, headere til LinkedIn/Facebook/Instagram, plakater til sociale medier, emailsignaturer m.m. til dig her, som du frit kan benytte i din indsamling.

Ofte stillede spørgsmål