Gå til hovedindhold

YOU GO 1. Maj

Sammen går vi og samler ind for en verden uden sclerose. Hvert skridt tæller.

YOU GO - 1. maj

1. maj går vi i fællesskab for at samle ind og sætte fokus på sclerose.

YOU GO er Scleroseforeningens landsdækkende begivenhed, og den 1. maj kan du finde et stort walk tæt på dig, hvor du kan gå sammen med andre fra dit lokalområde.

Du tilmelder dig ved at købe en af startpakkerne. Herefter vælger du et walk tæt på dig, som du ønsker at deltage i. Hvert walk har sin egen indsamling, og overskuddet fra hver enkelt startpakke går til indsamlingen på det walk, du tilmelder dig.

Vi glæder os til at dyrke fællesskabet for en verden uden sclerose den 1. maj.

YOU GO walks 2023

I starten af maj gik hele Danmark for en verden uden sclerose, da vores YOU GO 1. maj-walks løb af stablen. Og der var fest, glæde og fællesskabsfølelse på menuen, da mere end tusinde mennesker fordelt over hele landet mødtes og gik for at sætte sclerose på danmarkskortet.

Faktisk åbnede Esbjerg og Horsens allerede ballet den 30. april, resten af landet tog over den 1. maj, mens Aalborg sluttede af med et brag den 2. maj.

Vi er dybt imponerede over, hvor flot en opbakning der har været fra hele landet, men også over vores dedikerede frivillige YOU GO-koordinatorer, der gjorde et kæmpe stykke arbejde for hvert af de mange walks.

Se tilbageblikket fra de lokale YOU GO walks i videoen her forneden:

Kunne du tænke dig mere YOU GO-tilbehør, kan du altid se et større udvalg i vores webshop. Her finder du både t-shirts, hættetrøjer og meget mere. Ved køb af tilbehør i webshoppen går overskuddet ligeledes til forskning i sclerose.

Mangler du inspiration til at komme i mål med din indsamling?
Vi har samlet de bedste råd fra andre YOU GO deltagere HER.