Gå til hovedindhold
Velkommen til lokalafdelingen

Vejen

Kontakt

Formand Mie Thorlak Dalgårdsvej 89 6600 Vejen Tlf: 41408873 E-mail. miethorlak@hotmail.com

Velkommen til Vejen lokalafdeling

 

Lokalafdelingen er samlingspunktet for alle, der arbejder for sclerosesagen i vores lokalområde. Det er vores mål at skabe netværk både mellem os, som er berørt af sclerose, og alle der har indflydelse på vores hverdag.

Vi arbejder med at skabe det bedst mulige kendskab til sygdommen og afholder både oplysende, underholdende og sociale arrangementer for vores medlemmer og andre interesserede.

Vi engagerer os i lokalpolitik ved via Danske Handicaporganisationer og andre råd og nævn at arbejde for at bidrage til bedre muligheder for vores medlemmer.

Under KOMMENDE AKTIVITETER kan du læse om nye arrangementer. Vi håber, at der også er noget for dig, og glæder os til at se dig. Under SENESTE NYT kan du læse lidt om de aktiviteter som vi har haft.

Hvis du vil støtte sclerosesagen med din frivillige arbejdskraft, eller med andre midler, så kontakt afdelingens formand - se under Kontakt øverst på hjemmesiden.

Har du nogle ting, du kunne tænke dig, at vores hjemmeside skal bidrage med, er du velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen eller webmaster - klik på Bestyrelsen øverst.