Velkommen i lokalafdelingen Nordsjælland Øst!

Velkommen hos Nordsjælland Øst – hos os gør vi vores ypperste for at tage godt imod nye, og der er højt til loftet og plads til alle.

Hos os kan du opleve:

  • Arrangementer, der er faglige og/eller sociale. Der er plads til læring og ny viden, men bestemt også erfaringsudveksling og spejling i andre, der står i samme situation som dig.
  • Caféaftener, hvor der er især er plads til humor, og hvor alle er velkomne uanset alder. Til caféaftener tager vi også vores pårørende med, da vi ved, at det kan være vigtigt for både dem og os.
  • Vores faglige foredrag går i alle retninger, og vi er altid åbne for ideer til nye indslag.
  • Vi tilbyder også gratis karatetræning og vi forsøger at lægge stort vægt på det at være fysisk, selvom man har sclerose.

Vil du være med?

Går du med en drøm om at være med til at arrangere et specifikt foredrag eller arrangement, men ikke gider bestyrelsesarbejdet, så er det bestemt også muligt hos os.

Er du mere til at arbejde med det handicappolitiske eller indsamlinger, så er der også altid plads til det – hvis du egentlig ikke ved hvad det dækker over, kan du altid skrive til os, og vi kan tage en snak på mail: nordsj.oest@gmail.com

Modtager du vores lokale nyhedsbrev?

Hvis du er medlem af Scleroseforeningen og tilhører en af de kommuner, vi dækker, så sender vi dig et lokalt nyhedsbrev på mail med information og opdateringer om arrangementer. Hvis du ikke modtager vores nyhedsbrev, så kontakt Scleroseforeningen på 36 46 36 46, så de kan sørge for, at dit medlemskab er opdateret med din rigtige e-mail adresse.

Bestyrelse

Herunder kan du se de enkelte medlemmer i bestyrelsen for Nordsjælland Øst.

Laila Rohde Mortensen

Formand, Ansvarlig for event og indsamling

nordsj.oest@gmail.com

Sune Lundberg

Kasserer

Martin Pedersen

Suppleant

Susanne Søndergaard Jensen

Bestyrelsesmedlem, Ansvarlig for medlemsaktiviteter

Ulla Løvind

Bestyrelsesmedlem

Lokalafdelingens CVR-nummer: 29 95 35 62