Velkommen til lokalafdelingen Sønderborg!

I Sønderborg tager vi godt imod nye medlemmer!

Lokalafdelingens mål er at skabe et netværk for mennesker med sclerose – unge som ældre, deres pårørende og i øvrigt alle medlemmer af Scleroseforeningen.

Vi vil være et mødested med vedrørende arrangementer, der veksler mellem at have oplysende, underholdende og socialt indhold. Vi er en lokalafdeling med en god økonomi og kan derfor tilbyde en lang række af tiltag for vores medlemmer – lige nu har vi cirka 30 arrangementer om året.

Arrangementer i vores lokalafdeling:

  • Cafémøder for medlemmer med med sclerose og deres pårørende
  • Foredrag
  • Bankospil
  • Quizaftener
  • Bowling
  • Fælles gåture
  • Ølsmagning
  • Suppeaften
  • Julefrokost

Vi vil gerne gøre mere for unge i lokalområdet, og har nu en ungegruppe, der selv afholder arrangementer og mødes på café.

Ved events rejser vi også midler til forskning og arbejdet i lokalafdelingen for medlemmerne. Dette sker ved at hjælpe ved Nordals Festival, sælge lodsedler for Ringriderforeningen og ved events som frivillige afholder for os. I 2024 håber vi at være med ved You Go.

Hvis du oplever, at der mangler noget, eller hvis du vil høre mere om nogle af vores mange arrangementer, må du endelig tage kontakt til os. Vi glæder os til at få en snak med dig!

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at vi ikke er fagfolk, men helt almindelige mennesker, som har erfaring med at have sclerose tæt på og gerne vil støtte dig.

Modtager du vores lokale nyhedsbrev?

Hvis du er medlem af Scleroseforeningen og tilhører en af de kommuner, vi dækker, så sender vi dig et lokalt nyhedsbrev på mail med information og opdateringer om arrangementer. Hvis du ikke modtager vores nyhedsbrev, så kontakt Scleroseforeningen på 36 46 36 46, så de kan sørge for, at dit medlemskab er opdateret med din rigtige e-mail adresse.

Bestyrelse

Herunder kan du se de enkelte medlemmer i bestyrelsen for Sønderborg.

Gitte Christensen

Formand, Ansvarlig for event og indsamling, Ansvarlig for medlemsaktiviteter

gitte@bech-christensen.dk

+4561330009

Jane Hockerup Kock

Kasserer

Denice Luna Østergaard

Bestyrelsesmedlem

denicewagner91@gmail.com

+4553346442

Holger Petersen

Bestyrelsesmedlem

Sille Amanda Suslik

Bestyrelsesmedlem

sillemeds@live.dk

+4528296821

Lokalafdelingens CVR-nummer: 29 95 32 60