Velkommen til lokalafdelingen Vejen!

Lokalafdelingen er samlingspunktet for alle, der arbejder for sclerosesagen i vores lokalområde. Det er vores mål at skabe netværk både mellem os, som er berørt af sclerose, og alle der har indflydelse på vores hverdag.

3 ting om vores lokalafdeling:

  • Vi arbejder med at skabe det bedst mulige kendskab til sygdommen og afholder både oplysende, underholdende og sociale arrangementer for vores medlemmer og andre interesserede.
  • Vi engagerer os i lokalpolitik ved via Danske Handicaporganisationer samt andre råd og nævn at arbejde for at bidrage til bedre muligheder for vores medlemmer.
  • Løbende udsender vi invitationer til vores arrangementer.

Vi håber, at der også er noget for dig, og vi glæder os til at se dig.

Der er altid plads til nye ideer og initiativer her i lokalafdelingen og ligger du inde med nogle af disse, er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen. Kontakt os også gerne hvis du vil støtte sclerosesagen med din frivillige arbejdskraft eller med andre midler.

Parkinson- og sclerosekonsulent

I Vejen kommune er der ansat en parkinson- og sclerosekonsulent, som hedder Marie Næsby. Hun kan kontaktes på tlf. nr. 3017 0910. Kommunen tilbyder, at du som scleroseramt, kan få et uforpligtende hjemmebesøg.

Se evt. mere om dette tilbud på kommunens hjemmeside her.

Modtager du vores lokale nyhedsbrev?

Hvis du er medlem af Scleroseforeningen og tilhører en af de kommuner, vi dækker, så sender vi dig et lokalt nyhedsbrev på mail med information og opdateringer om arrangementer. Hvis du ikke modtager vores nyhedsbrev, så kontakt Scleroseforeningen på 36 46 36 46, så de kan sørge for, at dit medlemskab er opdateret med din rigtige e-mail adresse.

Bestyrelse

Herunder kan du se de enkelte medlemmer i bestyrelsen for Vejen.

Mie Thorlak

Formand, Ansvarlig for event og indsamling

miethorlak@hotmail.com

Niels Peter Stærmose Gregersen

Næstformand, Bestyrelsesmedlem

Preben Sønderkær Rechnagel

Kasserer

preben@rechnagel.com

Cindy Kryger Sørensen

Bestyrelsesmedlem

Kamilla Koch Johansen

Bestyrelsesmedlem, Ansvarlig for medlemsaktiviteter

Mette Christensen Bundgaard

Bestyrelsesmedlem