Velkommen til lokalafdelingen Vejen!

Vi er mere end bare en lokalafdeling – vi er et pulserende centrum for dem, der kæmper for sclerosesagen i vores område. Vores mål er ikke kun at skabe forbindelser mellem dem, der er berørt af sclerose, men også at påvirke vores hverdag gennem netværksskabelse med andre, der har en interesse i vores sag.

3 ting, der kendetegner vores lokale afdeling:

  1. Vi stræber efter at udbrede kendskabet til sygdommen gennem en blanding af oplysende, underholdende og sociale arrangementer. Vi ønsker at skabe et fællesskab, der støtter vores medlemmer og inviterer også andre interesserede til at deltage.
  2. Vi er aktive i lokalsamfundet og engagerer os i lokalpolitik gennem Danske Handicaporganisationer og andre råd og nævn. Vi arbejder hårdt for at forbedre forholdene og mulighederne for vores medlemmer.
  3. Vi holder dig opdateret! Med løbende udsendelse af invitationer til vores arrangementer kan du altid være sikker på at være informeret om, hvad der sker i vores afdeling.

Vi håber, at vores tilbud og arrangementer vil være interessante for dig, og vi ser frem til at møde dig.

Vi ønsker altid at høre dine ideer og initiativer. Hvis du har nogle spændende tanker eller ønsker at bidrage med din frivillige arbejdskraft eller andre midler til sclerosesagen, er du mere end velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Vi glæder os til at tage imod dig og sammen gøre en forskel!

Parkinson- og sclerosekonsulent

Marie Næsby

30170910

I Vejen kommune er der ansat en parkinson- og sclerosekonsulent, som hedder Marie Næsby. Kommunen tilbyder, at du som scleroseramt, kan få et uforpligtende hjemmebesøg.

Se evt. mere om dette tilbud på kommunens hjemmeside her

Samtræningshold

Vejen kommune tilbyder træningsforløb for mennesker med sclerose. Træningsforløbet varer otte uger og træner gangfunktion, balance, styrke, kondition og
mobilitet, alt efter den enkelte borgers behov.

Kommende arrangementer

Lige nu er der ingen planlagte arrangementer

Modtager du vores lokale nyhedsbrev?

Hvis du er medlem af Scleroseforeningen og tilhører en af de kommuner, vi dækker, så sender vi dig et lokalt nyhedsbrev på mail med information og opdateringer om arrangementer. Hvis du ikke modtager vores nyhedsbrev, så kontakt Scleroseforeningen på 36 46 36 46, så de kan sørge for, at dit medlemskab er opdateret med din rigtige e-mail adresse.

Bestyrelse

Herunder kan du se de enkelte medlemmer i bestyrelsen for Vejen.

Bente Fogh

Formand

bentefogh30@gmail.com

+4527360249

Mie Thorlak

Næstformand, Ansvarlig for event og indsamling

miethorlak@hotmail.com

Preben Sønderkær Rechnagel

Kasserer

+4523486833

Cindy Kryger Sørensen

Bestyrelsesmedlem

cindy@kryger.name

+4529722803

Dorthe Schou

Bestyrelsesmedlem

schou51@gmail.com

Kamilla Koch Johansen

Bestyrelsesmedlem, Ansvarlig for medlemsaktiviteter

p.kamilla@jubii.dk

Niels Peter Stærmose Gregersen

Bestyrelsesmedlem

npgregersen@hotmail.dk

+4552233459

Lokalafdelingens CVR-nummer: 29 95 31 98