Gå til hovedindhold

BørneCamp 2024 i uge 27

Kort fortalt

Scleroseforeningen tilbyder Børnecamp i Dronningens Ferieby for børn mellem 11 og 14 år. Det bliver fem dage med leg og sjove aktiviteter og med fokus på at vokse op i en familie med sclerose og de udfordringer, der kan følge heraf.

Foto: Mikkel Weje

Vi skal ud i naturen, indtage skov og strand, lave mad over bål. Og mon ikke der skal bades, findes en skat, spilles bold og laves noget kreativt? 

Der arrangeres desuden mindre grupper, hvor der er mulighed for at møde andre børn i samme situation, og vi vil sammen snakke om de udfordringer man kan opleve.

Det er vigtigt, at du selv har et ønske om at deltage og er indstillet på at være aktiv under hele opholdet.

Hvornår:           

Uge 27 fra mandag d. 1. juli til fredag den 5. juli 2024

Antal og alder:       

30 børn mellem 11 og 14 år.

Overnatning:   

Du skal bo i et feriebyens feriehuse med 3-4 andre børn og en voksen. Du kommer til at dele værelse med andre børn. Se hvor du skal bo her.

Mad:                 

Mad og drikke er inkluderet i opholdet.

Krav:                 

Det er et kriterium, at en af dine forældre har sclerose og har et husstands medlemskab i Scleroseforeningen. Derudover skal du kunne undvære dine forældre i 5 dage. Du skal være klar på fastlagte aktiviteter hver dag og kunne indgå i et fællesskab med 29 andre børn på din egen alder.

Transport:         

Der bliver opsamling i bus fra Fredericia - Grenaa og fra Valby til Grenaa (sejler fra Odden). Der vil blive arrangeret opsamling op gennem Jylland, og på Sjælland har vi opsamling i Ringsted. Steder og tidspunkter kommer senere.

Pris:                  

Scleroseforeningen betaler opholdet for dig. Lommepenge til slik er for egen regning.

Ansøgning:

Ansøg online her

Fristen er den 1. februar 2024. 

Ansøgere, der ikke tidligere har været afsted på Børnecamp, vil blive prioriteret.