Gå til hovedindhold

Arbejdsskade og MS

Spørgsmål

Jeg var ude for et voldsomt trafikuheld i 2008. I den forbindelse anmeldte jeg mine efterfølgende vedholdende nakkesmerter som en arbejdsskade, da jeg var på vej hjem fra et kursus med arbejdet, da uheldet skete.

Undersøgelserne efter uheldet viste, at jeg også havde sclerose. Da jeg blev vurderet af en ekspert fra Arbejdsskadestyrelsen, konkluderede hun, at mine nakkesmerter var grundet i min sclerose og ikke et piskesmæld. Det undrer mig dog, da jeg ikke havde smerter før uheldet, og at de bliver lindret af de behandlinger fra fysioterapeut og kiropraktor, som jeg går til hver 14. dag.

Indtil nu har jeg ikke haft overskud til, hvordan jeg eventuelt kunne klage over den afgørelse. Min fysioterapeut foreslog, at jeg kunne kontakte jer i håb om, at I kan henvise mig til et sted, i håb om at jeg kan finde belæg for min klage.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang