Gå til hovedindhold

Attak efter stop af Gilenya

Spørgsmål

Fik attak efter stop af Gilenya, en MR scanning viste 10 nye læsioner i hjernen. Jeg er stadig hårdt ramt på både syn, hørelse, gang, kognitivt og motorisk. Fra at være i fuld vigør og har kunnet klare alting selv, og været uden synlige tegn på MS, er jeg blevet afhængig af hjælp udefra.

Har efterfølgende fundet ud af, at den amerikanske lægemiddelstyrelse for længe siden har advaret om risikoen for at sclerose kan blive forværret ved stop af Gilenya, hvorfor bliver man ikke ordentlig informeret om den risiko, så man kan tage en beslutning baseret på viden?

Jeg er vred og bange, bange for at jeg ikke bliver bedre. Er kommet mig godt efter tidligere attak, men har aldrig før været så dårlig som nu, og føler kun meget lidt forbedring af symptomer, kan jeg forvente, at det tager længere tid med 10 plak end et enkelt?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang