Gå til hovedindhold

Attak efter vaccine

Spørgsmål
Jeg sidder her, efter at jeg i fredags var en tur over sygehuset og fik konstateret et igangværende attack. Lægerne og jeg mener at kunne spore det til influenza A vaccinen, som jeg fik d. 2. november, for allerede d. 4. november begyndte jeg at mærke svære symptomer, som fik fuld skrue under en løbetur et par dage efter.

Jeg slog det, i første omgang, hen som værende på grund af udtjente løbesko (sikkert fordi jeg hellere ville have, at det var det som var skyld i mine symptomer).

Jeg fik den almindelige influenza vaccine d. 6. oktober og i midt september lå jeg med en virusinfektion, som jeg knapt kunne slippe af med.

Hospitalet sagde de ville indberette influenza A vaccinens indvirken, som en eventuel bivirkning, hvilket jeg også selv tror at det er. Hvad tror du?

Jeg får, blandt andet, sådan nogle isnende fornemmelser i fødderne og er hunderæd for at blive paralyseret i benene. Jeg har ugentligt, gennem 2-2½ år, taget Avonex.

Har du et bud på en prognose?
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang