Gå til hovedindhold

Attak og svimmelhed

Spørgsmål
Jeg har lige inden påske været til ekstra tjek på scleroseklinikken. Grunden hertil er følelsen af slaphed i venstre arm og svimmelhed. Begge symptomer er der stadigvæk men beskeden fra lægerne på scleroseklinikken er, at der ikke er noget at gøre ved det.

Jeg har været hos egen læge i mellemtiden, for at udelukke at der skulle være andre årsager til symptomerne. Jeg har fået taget blodprøver både hos læge og på sygehuset, og der er ikke påvist andre årsager til svimmelheden.
Min praktiserende læge siger at der er nedsat styrke i venstre arm og koordinationsproblemer, men lægen på scleroseklinikken siger at det er der ikke.
Først siger lægen på scleroseklinikken til mig, at jeg ikke kan hjælpes, fordi jeg kommer for sent i forhold til, hvis det er et attak - der er næsten gået en måned nu. Men jeg var der jo før påske, og der fik jeg at vide, at en behandling ville have for store bivirkninger.

Jeg er et stort spørgsmålstegn.

Da jeg påpegede det, fik jeg at vide at det er fordi jeg ikke har nedsat styrke, at jeg ikke kan behandles.

Jeg ønsker ikke at blive behandlet med binyrebarkhomon, hvis der er andre muligheder, men så længe jeg døjer med svimmelhed kan jeg ikke passe mit arbejde.
Findes der virkelig ikke noget medicin der kan stoppe denne svimmelhed?
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang