Gå til hovedindhold

Befordring til fysioterapeut

Spørgsmål

Da min nuværende fysioterapeut er stoppet skal jeg finde en ny. Jeg har fået dækket merudgifter til tranport til træning hos fysioterapi. (Statens lavest takst til kørsel i egen bil.) I forbindelse med mit skift har kommunen oplyst, at de kun vil dække udgifterne til den nærmeste fysioterapeut.

Kan jeg vælge en fysioterapeut længere væk og få samme tilskud, som til den nærmeste eller kan kommunen nægte mig dækning af merudgifterne, hvis ikke jeg vælger den nærmeste fysioterapeut?

Forskellen i km udgifter efter statens lavest takst er ca 200 kr. pr. år mellem den nærmeste fysioterapeut og den jeg ønsker at gå hos. Jeg vil gerne selv betale forskellen for et tilbud, der er bedre for mig både med hensyn til træningsforhold og sociale relationer. Kan kommunen nægte at betale merudgifterne til fysioterapeut og dermed indirekte fratage mig mit frie valg af fysioterapeut? 

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang