Gå til hovedindhold

Det gør ondt i led og muskler

Spørgsmål
Jeg har haft MS siden jeg var 16, jeg er i dag 28 år gammel. Jeg har haft det fint og levet stort set uden gener. Jeg har arbejdet i mange forskellige jobs i fleks. Jeg er nu mere opmærksom på, at jeg får ondt rundt omkring i kroppen, og det passer meget godt med en form for tandpine brændende smerte og har haft det et godt stykke tid, jeg har bare ikke rigtig tænkt over det før nu, da jeg begyndte at læse mig til det her på sitet.
Jeg har spist Ipren 600 mg nogle gange, Tradolan hvis smerterne har været høje.

Jeg er så begyndt i virksomhedspraktik, og nu er mine smerter også gået i led og muskler, det har været sådan i over 8 uger nu, kan jeg se frem til flere smerter, hvis jeg fortsætter med at arbejde, eller skal jeg eventuelt overveje pension?

Ud over det har jeg en lille datter på omkring 17 måneder og en kæreste som jeg bor med. Jeg er bekymret for et liv med flere smerter, og bekymret for hvad jeg skal stille op, hvis jeg ikke kan få mit familieliv ordentligt op og køre, fordi jeg skal ligge meget ned og slappe af i muskler og hoved.
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang