Gå til hovedindhold

En pæn hjerne

Spørgsmål

Jeg har været hos en neurolog, på grund af føleforstyrrelser, som er der hele tiden, men, en gang i mellem, kommer med heftig styrke.

Disse føleforstyrrelser betyder at jeg taber ting og derfor skær mig. Jeg har desuden haft trykkende fornemmelser og dobbeltsyn, hvorpå jeg fik lavet en synsnervetest. Senest har jeg fået scannet hjernen, med det resultat at neurologen, på baggrund af en udtalelse fra de læger der forestod scanningen, kunne fortælle mig at jeg havde en "pæn hjerne".

Neurologen syntes desuden at der var udfald i mine reflekser første gang jeg var hos ham, men at nu var de normale. Han affærdigede mig derfor med at han ikke kunne gøre mere og ville ikke lave flere undersøgelser på mig.

Nu er mit spørgsmål så: Kan det virkelig være rigtigt at man får sådan et svar? Det er jo ikke fordi tingene går væk, bare fordi man har en "pæn hjerne". Kan man desuden have sclerose som kan ses i en rygmarvsvæskeundersøgelse og med normal MR-scanning?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang